jan 25, 1 év telt el

Időkép.hu hóvastagság totó! Tippeld meg a hómélységet és nyerj Festina órát!

A kitartó hóágyúzásnak köszönhetően nagyon vastag, stabil hóréteget sikerült a lejtőkön felhalmozni, mely ezt az enyhébb időszakot is simán átvészeli majd. A kérdés azonban fennmarad: Milyen mély is a hó valójában? Tippelj és nyerj Festina karórát! Esélyeidet akkor maximalizálhatod, ha eljössz csúszni és megnézed a kijelölt helyeket saját szemeddel.

A sípályán kijelöltünk és lekerítettünk három helyet:

  • hatos pálya alja, az 1-es csákányos beszálló mellett
  • 7-es pálya teteje
  • négyes pálya teteje, a meredek szakasz előtt

Ezen a három helyen szombat délelőtt addig ásunk, amíg el nem érjük a talajt. Ekkor megmérjük a hóréteg vastagságát mind a három helyen.

IMG_3861[1] IMG_3858[1] IMG_3859[1]

Péntek estig lehet tippelni, hogy az egyes pontokban milyen mély a hó, szombaton pedig lerántjuk a leplet. Az ásás nem fogja zavarni a síelést, csak egy egészen kicsi területre terjed ki majd.

Mellékelt kérdőívünk kitöltésével regisztrálhatsz játékunkra. Szavazatodat 2016. január 29. éjfélig tudod leadni. Tippeld meg, hogy milyen vastag a hóréteg! Ha a szombati ásásnál mért adatot +- 15 cm-el sikerül eltalálnod, akkor részt veszel a sorsoláson, ahol az alábbi nyeremények találnak majd gazdára:

– 3 db Festina karóra
– 3 db két főre szóló, kétnapos hétvégi jegy
– 3 db napijegy

f16235_h1

A három különböző helyre adott tippekből három külön sorsolás lesz, tehát eséllyel indulsz mind a három játékban egymástól függetlenül.

Tippeléshez kattints ide!

A játék fő támogatói az Időkép.hu és a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina.

More about

More about

 

 

Megosztás: "Időkép.hu hóvastagság totó! Tippeld meg a hómélységet és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva