jan 25, 12 hónap telt el

Időkép.hu hóvastagság totó! Tippeld meg a hómélységet és nyerj Festina órát!

A kitartó hóágyúzásnak köszönhetően nagyon vastag, stabil hóréteget sikerült a lejtőkön felhalmozni, mely ezt az enyhébb időszakot is simán átvészeli majd. A kérdés azonban fennmarad: Milyen mély is a hó valójában? Tippelj és nyerj Festina karórát! Esélyeidet akkor maximalizálhatod, ha eljössz csúszni és megnézed a kijelölt helyeket saját szemeddel.

A sípályán kijelöltünk és lekerítettünk három helyet:

  • hatos pálya alja, az 1-es csákányos beszálló mellett
  • 7-es pálya teteje
  • négyes pálya teteje, a meredek szakasz előtt

Ezen a három helyen szombat délelőtt addig ásunk, amíg el nem érjük a talajt. Ekkor megmérjük a hóréteg vastagságát mind a három helyen.

IMG_3861[1] IMG_3858[1] IMG_3859[1]

Péntek estig lehet tippelni, hogy az egyes pontokban milyen mély a hó, szombaton pedig lerántjuk a leplet. Az ásás nem fogja zavarni a síelést, csak egy egészen kicsi területre terjed ki majd.

Mellékelt kérdőívünk kitöltésével regisztrálhatsz játékunkra. Szavazatodat 2016. január 29. éjfélig tudod leadni. Tippeld meg, hogy milyen vastag a hóréteg! Ha a szombati ásásnál mért adatot +- 15 cm-el sikerül eltalálnod, akkor részt veszel a sorsoláson, ahol az alábbi nyeremények találnak majd gazdára:

– 3 db Festina karóra
– 3 db két főre szóló, kétnapos hétvégi jegy
– 3 db napijegy

f16235_h1

A három különböző helyre adott tippekből három külön sorsolás lesz, tehát eséllyel indulsz mind a három játékban egymástól függetlenül.

Tippeléshez kattints ide!

A játék fő támogatói az Időkép.hu és a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina.

More about

More about

 

 

Megosztás: "Időkép.hu hóvastagság totó! Tippeld meg a hómélységet és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
jan 24, 8 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák 7.235 méteren!

Eplény a #hóóriás! Az éjszaka végigratrakoltuk a pályákat, és a mínusz fokoknak köszönhetően szépen ki is fagyott, így nagyon jó felületet biztosítunk számotokra! Rengeteg hó van a pályán, több mint 160.000 köbméter! Hétköz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 1 nap telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva