jan 25, 1 év telt el

Időkép.hu hóvastagság totó! Tippeld meg a hómélységet és nyerj Festina órát!

A kitartó hóágyúzásnak köszönhetően nagyon vastag, stabil hóréteget sikerült a lejtőkön felhalmozni, mely ezt az enyhébb időszakot is simán átvészeli majd. A kérdés azonban fennmarad: Milyen mély is a hó valójában? Tippelj és nyerj Festina karórát! Esélyeidet akkor maximalizálhatod, ha eljössz csúszni és megnézed a kijelölt helyeket saját szemeddel.

A sípályán kijelöltünk és lekerítettünk három helyet:

  • hatos pálya alja, az 1-es csákányos beszálló mellett
  • 7-es pálya teteje
  • négyes pálya teteje, a meredek szakasz előtt

Ezen a három helyen szombat délelőtt addig ásunk, amíg el nem érjük a talajt. Ekkor megmérjük a hóréteg vastagságát mind a három helyen.

IMG_3861[1] IMG_3858[1] IMG_3859[1]

Péntek estig lehet tippelni, hogy az egyes pontokban milyen mély a hó, szombaton pedig lerántjuk a leplet. Az ásás nem fogja zavarni a síelést, csak egy egészen kicsi területre terjed ki majd.

Mellékelt kérdőívünk kitöltésével regisztrálhatsz játékunkra. Szavazatodat 2016. január 29. éjfélig tudod leadni. Tippeld meg, hogy milyen vastag a hóréteg! Ha a szombati ásásnál mért adatot +- 15 cm-el sikerül eltalálnod, akkor részt veszel a sorsoláson, ahol az alábbi nyeremények találnak majd gazdára:

– 3 db Festina karóra
– 3 db két főre szóló, kétnapos hétvégi jegy
– 3 db napijegy

f16235_h1

A három különböző helyre adott tippekből három külön sorsolás lesz, tehát eséllyel indulsz mind a három játékban egymástól függetlenül.

Tippeléshez kattints ide!

A játék fő támogatói az Időkép.hu és a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina.

More about

More about

 

 

Megosztás: "Időkép.hu hóvastagság totó! Tippeld meg a hómélységet és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 6 óra telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 2 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 1 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva