nov 16, 4 év telt el

Ingyenes WIFI az Erdei Betérőnél!

Két hete kiderült, hogy egy harmadik meteorológiai állomást telepítünk. Múlt héten helyezték üzembe az Időkép.hu szakemberei a szerkezetet és már láthatjuk is a mérési eredményeket itt a weboldalon. A fejlesztésnek hála teljesebb képet kaphatunk a sípálya különleges mikroklímájáról.

Az Erdei Betérőhöz kialakított mérőállomás és az ott üzemelő webkamera mellett egy érdekes dologra lehetünk figyelmesek.

Nagyteljesítményű antennákon keresztül WIFI elérést biztosítunk a sípályák közepénél elhelyezkedő büfé környékén. Ezért a szolgáltatásért nem kell majd fizetni, ingyenesen lehet netezni az épületnél. Mindemellett a sípálya fő egységei közt továbbfejlesztjük a hálózatot. Az tavaly lefektetett optikai főgerincet egy újabb ággal bővítjük ki Holle Anyó síháza és a pénztár épülete között.

Aki a nagy internetezés közben megéhezne, elég ha a finomságok illata után megy. Az Erde Betérő kínálatát kibővítjük, szabadtéri grillsütőhely kialakításával, közvetlen kiszolgálással a teraszon. A nagyobb forgalmú napokon bevezetjük a szabadtéri malacsütést. Lesz újdonság lent a Jégbüfénél is, ahova új szabadtéri bútorok kerültek, továbbá megszervezzük a kiszolgálást a teraszon ülő vendégeknek.

A síkölcsönzőben nagyon bevált az előmelegített sícipő az utóbbi szezonokban, ezért a melegítő-szárítókapacitást 50%-al emeltük. Minden interneten előrendelt sícipő előmelegített lesz, érdemes tehát online előfoglalni a felszerelést.

Múlt héten elmondtuk, hogy a tavaly kiépített, rendkívül népszerű 7-es pálya végében egy új sípályát alakítunk ki 7/a néven. Azt is tudjátok már, hogy idén a 7-est kivilágítjuk, ezáltal 4 km fölé emelkedik a kivilágított sípályák hossza. 2014-ben elkészül majd a 7/a és a világítást is kiépítjük rajta, így az 1020 méter hosszú – külön ülőlifttel ellátott – kezdő, középhaladó pálya teljes egészében fényárban fog úszni.

Megosztás: "Ingyenes WIFI az Erdei Betérőnél!" a következővel: