Intersport Hírek

Tekintsd meg a legfrissebb Intersport Akciókat!

NYÁRINDÍTÓ KUPONAKCIÓKMÁJUS 24. ÉS JÚNIUS 18. KÖZÖTT!

Induljon sportosan a nyár! Az Intersportban most számos márkás sportruházat és sporteszköz különösen jó áron kapható az akciós kuponokkal!

Jöjjön el hozzánk és váltsa be a kuponokat a kedvezményekre! Mutassa be telefonján vagy nyomtassa ki és adja le pénztárunkban a kuponokat!

Gyereknapi kedvezmények az Intersportban!

MÁJUS 27-ÉN ÉS 28-ÁN

MINDEN GYEREKTERMÉKRE

20% KEDVEZMÉNYT ADUNK!

Szombaton és vasárnap minden áruházunkban szuper gyereknapi akcióval várjuk! Minden gyerektermékre 20% kedvezményt adunk!

Gyerekterméknek tekintjük: gyerekruházat 176-os méretig, cipők 40-es méretig, trambulin, roller, görkorik, gördeszkák, gyerekbringák 24″-ig. Az akció alól kivételt képeznek aktuális kuponfüzetünk termékei. Más kedvezménnyel nem összevonható, érvényessége: 2017. május 27-28..

Nyári kuponfüzetünk legjobb ajánlatai!

Kirándulás? Túra a barátokkal? Válogasson márkás túraruházat, cipők és felszereléseink között!

Pattanjon nyeregbe! Az Intersportban több márka alap-, közép- és felsőkategóriás modelljeit is megtalálja! Bringásruházattal, kerékpáros kiegészítőkkel és hozzáértő szaktanácsadással állunk rendelkezésére!

Minden nálunk vásárolt kerékpár ára tartalmazza a menetkész összeszerelést és beállítást!

Fitnesz, futás és további ajánlatokkal várjuk!

Indul a nyár! szuper nyárkezdő akciókat talál az Intersportban! Gyerek és felnőtt fürdőruhák, papucsok és nyári sportfelszerelések minden mennyiségben!

Fesztiválnyár, kirándulások, hirtelen jött ottalvós bulik? Mindig jól jön egy gyorsan előkapható sátor, egy vizes körülmények között is helyt álló nyári cipő vagy éppen egy napsátor!

Sportos üdvözlettel,

Horváth Csobán
ügyvezető – INTERSPORT

További hírekért, információkért látogasson el a www.intersport.hu honlapunkra és tekintse meg alábbi linkjeinket: