feb 23, 5 év telt el

Járható utak – teljes üzemben vasárnap is!

Míg az ország nagy részén eső esett, addig a magasabban fekvő Bakonyban intenzíven havazott. Éjjel ratrakoltunk, de a reggeli órákban leesett 20 centiméter friss hó után ismét be kellett indítani a gépet. Le is simítottuk az 1-es és a 7-es pályánkat. A tömörített hóréteg nagyon vastag, 55-120 cm. A havazás 11 óra környékén teljesen elállt. Az utakat letakarították, teljesen járhatóak – beleértve a sípályához vezető bekötőutat is.

Holnap is több, mint 7 kilométer sípályánkon csúszhatsz: 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 2-es, a 2/b, a 3-as, a 4-es, 5-ös, a 6-os, a 7-es a T1, a T2, a T3, a T4, a T5, a T6 és a freestyle park. Üzemel hat sífelvonónk – köztük a négyüléses Szent Sólyom, ezért ha sokan leszünk se kell néhány percnél többet várni.

A jegyváltás megkönnyítése érdekében szombaton lehetőség lesz az étteremben levő mozgókasszánál is jegyet vásárolni – készpénzes vásárlás esetén, ráadásul nyitva lesz mind az öt vendéglátóhelyünk.

A zökkenőmentes parkolásról új, “Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszerünk gondoskodik. A parkolás természetesen ingyenes.

Ebben a szezonban valószínűleg ez lesz az utolsó olyan vasárnap, amikor ilyen sok pályánk nyitva van. Érdemes kihasználni.

Megosztás: "Járható utak – teljes üzemben vasárnap is!" a következővel: