feb 2, 4 év telt el

Elállt a csapadék, több nem is várható! Csodás síelős időnk van!

Bár esett egy kis ónos eső, de ettől függetlenül az utak biztonságosan használhatóak, a sípálya könnyen megközelíthető. Az utakat leszórták, felületük sónedves, néhol jégkásás de nem csúszik. A személyzet is számos autóval megérkezett már, várjuk a vendégeket.

Az eső elállt és már nem is várható további csapadék, csodás síidőnk van.

A hó szuper, a pályák nagyszerű állapotban vannak, reggel újraratrakoltuk őket. A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2, T3 felvonók. Összesen 3,5 kilométer pályán lehet csúszni. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, 7-es, valamint a T1, T2, T3 T4 pályáink. A freestyle kedvelőket pedig várja Freeski és Snowboardpark.

Üzemel a síiskolánk, a kölcsönző és mind az öt vendéglátóhelyünk nyitva van. Finom ételekkel és italokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Das Weltauto Körvár, a Jégbüfé és az Erdei Betérő. A gyorsabb jegyváltás érdekében üzembe helyeztünk még egy kasszát a Kemencés Büfé mellett. Készpénzzel itt is tudtok jegyet váltani.

Ma is lehet szánkózni a 4-es pályánk aljában kialakított, hóágyúzott és ratrakolt szánkópályánkon. Saját szánkóval nem is szükséges készülni, mert lehetőséget biztosítunk szánkókölcsönzésre.

További információ a szánkózásról itt található.

Megosztás: "Elállt a csapadék, több nem is várható! Csodás síelős időnk van!" a következővel: