jan 19, 5 év telt el

Jól járható utak, minden sípálya és felvonó nyitva!

A havazás és a szél tegnap délután elállt, az utak jól járhatóak, a hóakadályokat a közútkezelők eltüntették, és mi is kitakarítottuk a sípályához vezető utakat és a parkolóinkat. A Nordica Síaréna zökkenőmentesen megközelíthető.

Az előttünk álló két nap az évtized legjobb síhétvégéjének ígérkezik. Ma délutánra napsütéses időt jósolnak a Bakonyba. Megnyitottuk az összes sípályát, és az összes felvonó üzemel mától. Ez azt jelenti, hogy összesen 6371 méter pályán síelhettek, és 7 felvonónk (összesen 7350 fő/óra kapacitással) üzemel. A pályákat szépen átratrakoltuk, és reggelre csodálatosan kifagytak. A sípályákat 65-80 centis tömör hóréteg borítja. Holnap lesz a IV. Snow Day kihagyhatatlan családi programokkal, és rengeteg sok hóval. Gyertek el a hétvégén és próbáljátok ki Magyarország legváltozatosabb sípályarendszerét, melyet a legnagyobb felvonókapacitás szolgál ki! Szombaton a négyülésessel nem szállítunk gyalogosokat!

A sípályákat övező erdők természetes hótakarója 50-80 cm, a pályán kívüli síelést, snowboardozást kedvelőknek kiváló terep. Olyan freeride paradicsom, melyet még nem látott Magyarország!

A jegyváltás megkönnyítése érdekében az étteremben is válthattok jegyeket, de csak készpénzzel.

A mai napról itt láthattok gyönyörű képeket.

 

Megosztás: "Jól járható utak, minden sípálya és felvonó nyitva!" a következővel: