jan 24, 2 év telt el

Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!

Eddig 10-15 cm természetes hó esett és folytatódik a havazás. Éjszaka pedig indulnak a hóágyúk, holnap reggel friss, ratrakolt hóval várjuk a vendégeket. Az utak járhatóak, a sípályához vezető bekötőutat is letakaríttattuk.

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Jól síelhető az 1-es pálya, és a tanulópálya, de nyitva lesz az 1/b és a 7-es is. Az előrejelzéseket figyelembe véve lehetséges, hogy holnap olyan erős lesz a szél, hogy nem tudjuk üzemeltetni a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót. Reggel fél nyolckor kint lesznek a legfrissebb információk, kérjük figyeljétek híreinket! Amennyiben a négyüléses nem fog menni, úgy az 1-es és a 2-es csákányossal lehet majd a hegytetőre feljutni.

Nyitva tart a síiskola és üzemel majd az oktatólift, lehet jönni sí és snowboard oktatásra. Várja vendégeit a kölcsönzőnk, az étterem és a Kemencés Büfé.

Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva