jan 24, 2 év telt el

Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!

Eddig 10-15 cm természetes hó esett és folytatódik a havazás. Éjszaka pedig indulnak a hóágyúk, holnap reggel friss, ratrakolt hóval várjuk a vendégeket. Az utak járhatóak, a sípályához vezető bekötőutat is letakaríttattuk.

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Jól síelhető az 1-es pálya, és a tanulópálya, de nyitva lesz az 1/b és a 7-es is. Az előrejelzéseket figyelembe véve lehetséges, hogy holnap olyan erős lesz a szél, hogy nem tudjuk üzemeltetni a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót. Reggel fél nyolckor kint lesznek a legfrissebb információk, kérjük figyeljétek híreinket! Amennyiben a négyüléses nem fog menni, úgy az 1-es és a 2-es csákányossal lehet majd a hegytetőre feljutni.

Nyitva tart a síiskola és üzemel majd az oktatólift, lehet jönni sí és snowboard oktatásra. Várja vendégeit a kölcsönzőnk, az étterem és a Kemencés Büfé.

Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!" a következővel:

További Hírek
jan 22, 9 óra telt el

Szép ratrakolt pályák, friss hóréteg, world snowboard day!

Egész éjjel mentek az ágyúk és a ratrakok, hogy a legjobbat adjuk nektek vasárnap is! A mai napon World Snowboard Day a Nitro Snowparkban, új elemekkel, Pinetime Clothing grill partyval, Monster Truck-al, zenével, érkezik a Skullcandy is sá…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 22 óra telt el

Mesés téli vasárnap, Síelj Eplényben 7.235 méteren!

Üzemel MINDEN felvonónk, üzemel majdnem MINDEN pályánk! A holnapi lesz a 46. sínap Magyarországon, Eplényben! A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat fújtunk a pályákra! MÁR MOST ratrakolunk, éjszaka a meredek részek is kész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva