jan 24, 2 év telt el

Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!

Eddig 10-15 cm természetes hó esett és folytatódik a havazás. Éjszaka pedig indulnak a hóágyúk, holnap reggel friss, ratrakolt hóval várjuk a vendégeket. Az utak járhatóak, a sípályához vezető bekötőutat is letakaríttattuk.

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Jól síelhető az 1-es pálya, és a tanulópálya, de nyitva lesz az 1/b és a 7-es is. Az előrejelzéseket figyelembe véve lehetséges, hogy holnap olyan erős lesz a szél, hogy nem tudjuk üzemeltetni a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót. Reggel fél nyolckor kint lesznek a legfrissebb információk, kérjük figyeljétek híreinket! Amennyiben a négyüléses nem fog menni, úgy az 1-es és a 2-es csákányossal lehet majd a hegytetőre feljutni.

Nyitva tart a síiskola és üzemel majd az oktatólift, lehet jönni sí és snowboard oktatásra. Várja vendégeit a kölcsönzőnk, az étterem és a Kemencés Büfé.

Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva