jan 24, 3 év telt el

Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!

Eddig 10-15 cm természetes hó esett és folytatódik a havazás. Éjszaka pedig indulnak a hóágyúk, holnap reggel friss, ratrakolt hóval várjuk a vendégeket. Az utak járhatóak, a sípályához vezető bekötőutat is letakaríttattuk.

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Jól síelhető az 1-es pálya, és a tanulópálya, de nyitva lesz az 1/b és a 7-es is. Az előrejelzéseket figyelembe véve lehetséges, hogy holnap olyan erős lesz a szél, hogy nem tudjuk üzemeltetni a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót. Reggel fél nyolckor kint lesznek a legfrissebb információk, kérjük figyeljétek híreinket! Amennyiben a négyüléses nem fog menni, úgy az 1-es és a 2-es csákányossal lehet majd a hegytetőre feljutni.

Nyitva tart a síiskola és üzemel majd az oktatólift, lehet jönni sí és snowboard oktatásra. Várja vendégeit a kölcsönzőnk, az étterem és a Kemencés Büfé.

Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva