jan 24, 2 év telt el

Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!

Eddig 10-15 cm természetes hó esett és folytatódik a havazás. Éjszaka pedig indulnak a hóágyúk, holnap reggel friss, ratrakolt hóval várjuk a vendégeket. Az utak járhatóak, a sípályához vezető bekötőutat is letakaríttattuk.

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Jól síelhető az 1-es pálya, és a tanulópálya, de nyitva lesz az 1/b és a 7-es is. Az előrejelzéseket figyelembe véve lehetséges, hogy holnap olyan erős lesz a szél, hogy nem tudjuk üzemeltetni a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót. Reggel fél nyolckor kint lesznek a legfrissebb információk, kérjük figyeljétek híreinket! Amennyiben a négyüléses nem fog menni, úgy az 1-es és a 2-es csákányossal lehet majd a hegytetőre feljutni.

Nyitva tart a síiskola és üzemel majd az oktatólift, lehet jönni sí és snowboard oktatásra. Várja vendégeit a kölcsönzőnk, az étterem és a Kemencés Büfé.

Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Jön még havazás – éjjel ágyúznunk!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva