jún 23, 3 év telt el

Kedden és szerdán extra nyitva tartás – hétvégén óriási kölcsönzési akciók!

Ezen a héten összesen öt napot leszünk nyitva. Kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap is 10:00-tól 18:00-ig várjuk vendégeinket.

Kiránduláshoz tökéletes hőmérséklet várható, a kánikula ezen a héten is elkerül minket. Üzemel a libegő, mellyel a kerékpárok is felvihetők a hegytetőre. A Bringarénában nem kell felfelé tekerni – rendkívül kényelmes módon lehet átélni a hegyikerékpározás fantasztikus élményét. Nálunk mindenki megtalálja a neki való bringapályát. Hegyikerékpáros tanulópályával, családi élménypályákkal, cross és downhill pályákkal várjuk vendégeinket. Akinek nincsen kerékpárja, az bérelhet a kölcsönzőben található szuper bringákból.

Péntektől vasárnapig óriási kerékpár-kölcsönzési akciók lesznek érvényben. A Specialized Hardrock és Myka bringák, valamint a gyermekkerékpárok féláron bérelhetők – ezek a kerékpárok ideálisak a családi pályákra. Természetesen a vagányabbakra is gondoltunk. A VIP és az extra VIP kategóriás bringák mellé pedig ajándék ebédutalványt adunk. Itt az ideje letesztelni a Specialized csúcsbringáit a Status-t vagy éppen a Demo 8-at. Hajrá! Kerékpárok a következő elérhetőségeken foglalhatók: +36 70 425 7674 kolcsonzes@bringarena.com

A hegytetőn levő kilátóból a Bakony legszebb panorámája nézhető meg, finomságokkal a völgyben található Kemencés Büfénk szolgál. A parkolás ingyenes, várjuk vendégeinket!

Megosztás: "Kedden és szerdán extra nyitva tartás – hétvégén óriási kölcsönzési akciók!" a következővel: