jul 22, 3 év telt el

Kellemes idő és izgalmas versenyek a hétvégén!

DH_OB_24Kellemes kirándulóidővel és izgalmas versenyekkel köszönt be a hétvége a Bringarénában. Most nagyon megéri hozzánk látogatni, ugyanis a libegő, a kilátó és a Bringaréna pályái nyújtotta élmények mellett testközelből láthatod Magyarország legvagányabb és legextrémebb kerékpárosait is a Gravity Hall Downhill és Fourcross Országos Bajnokságon.

Pénteken kezdődik a szabadedzés, szombaton fourcross-ban avatunk magyar bajnokot, vasárnap pedig a downhill szakágé a főszerep. Mind downhillben, mind fourcrossban nagy csatákra és fergeteges hangulatra lehet számítani. A háromnapos rendezvény nézőként is rendkívül izgalmas, emlékezetes élmény.

Bővebb információk itt!

bringarena_2013_fotok_full_42Természetesen a versenyzők mellett várjuk a családokat és baráti társaságokat is. A rendezvénytől függetlenül használhatóak lesznek a családi élménypályák, a gyermek MTB pálya, a cross pályák, valamint az 1-es és 2-es DH pályák. A verseny miatt csak a 3-as DH pálya és a fourcross pálya lesznek lezárva. Pályatérképünk ide kattintva érhető el.

Mindhárom napon 10:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Egész hétvégén szárnyal a libegő, kölcsönzőnkben pedig kerékpárok és kiegészítő felszerelések egész tárháza található. Büfénk szombaton – a versenyre való tekintettel – egészen az eredményhirdetésig üzemel majd.

Még mindig lehet jelentkezni gyermektáborunk most vasárnap és augusztus 10-én induló turnusaira. Tapasztalt, figyelmes táborvezetők, fantasztikus élmények és csodás szálláshely várja a táborozókat. Táborunk teljes ellátással csak 49 900 Ft-ért! Jelentkezés az ebele.balint@bringarena.com email címen, vagy a következő telefonszámokon: +36 20 922 7346 +36 70 425 7674

Rögtön a tábor után, augusztus 02-án vezetett családi kerékpártúrára invitáljuk a családokat, barátokat. A könnyedén teljesíthető túrán résztvevők jelentős kedvezményekben részesülnek kölcsönzőnkben és büfénkben, továbbá ingyenesen kipróbálhatják a libegőt és a Bringarénát is. Bővebb információk itt!

Megosztás: "Kellemes idő és izgalmas versenyek a hétvégén!" a következővel: