feb 24, 4 hónap telt el

Készülj a tél utolsó síhétvégéjére!

Kifagyott, ratrakkal eldolgozott pályák várnak a Síarénában!

Gyere és csússz még egyet a tél utolsó hétvégéjén!

Szombaton felszakadozik majd a felhőzet jelen állás szerint, és csodálatos hűvös, de napsütéses idő várható, teljesen ideális a síeléshez / snowboardozáshoz!
 
Nyitva lesznek az A1-es, A7-es, Q3-as pályáink! Vastag ugyan a hóréteg ezeken a pályákon, de a napközbeni meleg idő hatására fellazulhat rajtuk a hóréteg!

Nézd meg Hójelentésünket, hogy napra kész legyél a hóréteg vastagságáról a nyitva lévő pályákon:

Hójelentés

Megéri eljönni, mert üzemel majd az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es és 2-es csákányos, valamint a tanoncok számára a T1-es tanuló felvonó!
 
Nyitva lesz a Holle Anyó éttermének alsó szintje a Grill Pult, a Kemencés Büfé, és a Das WeltAuto körvár a hegytetőn!
 
Akkor is gyere el, ha nincs felszerelésed, mert az Intersport Síkölcsönzőben, közvetlenül a pálya mellett találod majd meg a legjobbat, hogy 100% élmény legyen a csúszás!
 
Síiskolánkban fogyatkoznak a helyek az oktatóknál a hétvégére, jelentkezz akár a helyszínen, hogy ne maradj le a tudásról!

Kövess minket Facebookon is!

Megosztás: "Készülj a tél utolsó síhétvégéjére!" a következővel:

További Hírek
jún 21, 2 nap telt el

Eplényi Síaréna – nem kell külföldre menni a síelésért!

Még manapság is erősen tartja magát a nézet, hogy a síelés olyan elfoglaltság, amiért jobb, ha külföldre utazik az ember – pedig hazánkban is van arra lehetőség, hogy magas szinten műveljük a síelést! Hogy hol? Hát nálunk, az ep…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jún 19, 4 nap telt el

Hétköznap is nyitva a Libegő!

Vége az iskolának és már hétköznap is kimozdulnál otthonról? Van megoldás! Sikeresen lezajlódtak a ballagások az iskolákban, így már hétköznap is szabadok a diákok mint a madár! Nincs más hátra, mint jobbnál-jobb nyári élménye…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 31, 3 hét telt el

Pünkösdi bringázás a Bringarénában

Tekerj a pünkösdi hosszúhétvégén a Bringarénában! Nagyszerű családi hétvégi programot kínálunk, pünkösd hétfőn egy kis extrával!   Pünkösd hétfőn “pünkösdi királyválasztást” tartunk a gyerekeknek, ami anny…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva