okt 25, 4 év telt el

Kibővül a Szent Sólyom érkezője!

Ismét eltelt egy hét, itt olvashatjátok eheti fejlesztési híreinket a 2013/2014-es, 52 pontos fejlesztési programból.

A könnyebb és kellemesebb kiszállás érdekében megnagyobbítjuk a 2009-ben épült négyüléses Szent Sólyom felvonó végállomásával szemközti pihenő-érkező teret. Ez a terület a lift megépülése óta – síelők igényeire szabva – fokozatosan érte el jelenlegi méretét, de most még 1200 négyzetméterrel továbbnövekszik.


44 hóágyúnk garantálja a Magyarországi viszonylatban kiemelkedően hosszú síszezonokat. A legutóbbi szezont április közepén zártuk, a 107-dik sínapon. A 44 hógyártó gépből átalakítunk hármat a teljesítmény növelése érdekében. Talán sikerül a hihetetlen 107 napot is túlszárnyalni.


A parkolás rendszerét évek óta fejlesztjük. Tavaly bevezettük a „Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszert, amely áttörő siker volt. A „P+K”-t idén továbbfejlesztjük. Ehhez azonban elengedhetetlen a parkolók fejlesztése. A felső parkolóhelyeket összesen 300 hellyel bővítjük ki, 50 új helyet létrehozva az 5-ös számú nagyparkolóban és 250 helyet kiépítve a 6-os parkolóban.
A Kemencés Büfé melletti területen 150 fő részére alkalmas szabadtéri, éttermi teraszt alakítunk ki. Holle Anyó udvaráról már is eltűntek a régi szabadtéri bútorok, a látkép teljesen átalakul.

Megosztás: "Kibővül a Szent Sólyom érkezője!" a következővel: