dec 17, 4 év telt el

Kibővült a fejlesztési lista!

A 2013/2014-es, 52 pontos fejlesztési program néhány további ponttal bővült ki.

A négyüléses felvonóhoz tavaly újonnan beszerzett futószőnyeg nagyon dekoratív volt, azonban sokaknak nehézséget jelentett a beszállás, mivel a gumírozott szőnyeg nagyon tapadt. Emiatt az idén egy teljesen új futószőnyeget építettünk be annak érdekében, hogy mindenki könnyedén beszállhasson a négyülésesbe.

A 3-as csákányos felvonó is jelentős felújításon esett keresztül. Az új görgők, csapágyak és görgőgumik mellett egy vadonatúj kötelet kapott a lift, valamint felújítottuk az elektromos rendszerét is. A tanulófelvonók sem maradhattak ki a sorból. A T1 tanulóliftet meghosszabbítottuk, valamint a T2 lifttel együtt betonalapra helyeztük a mobil alsó és felső állomásaikat.

Mind a három ratrak teljes felújításban részesült. A sárga Bombardier típusú ratrak hátuljára egy platót építettünk, mely nagy rakodófelülettel bír. Mindemellett egy szállítókosarat is beszereztünk a ratrakok szállítókapacitásának növelése céljából.

A 14 db Lenco típusú hóágyút átépítettük. A felújított magképző berendezések sokkal hatékonyabb hóágyúzást tesznek lehetővé.

Megosztás: "Kibővült a fejlesztési lista!" a következővel: