feb 3, 4 év telt el

Kiemelkedő hóviszonyok – kedvezményes hétköznapi jegyárak – Szuperkedd!

Igazi téli időnk van. A pályák csúcsszuper állapotban vannak, kiemelkedően jó hóviszonyokkal várjuk vendégeinket. Érdemes néhány nap szabadságot kivenni és ellátogatni hozzánk. Kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben, ma pedig Szuperkeddet tartunk, tehát 09:30-tól egészen 22:00-ig tartunk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% extra kedvezménnyel lehet csúszni a fényárban úszó pályákon.

Összesen 3,5 kilométer hosszúságban síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. A felsorolt pályák a T2 és T3 kivételével mind ki is vannak világítva esténként. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. Nem kel várni, pörgősen lehet felvonózni.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előfoglalni a felszerelést, mert előmelegített sí és snowboardcipőt, valamint soron kívüli kiszolgálást kap aki előfoglal. Oktatási óráidra is előre bejelentkezhetsz – kattints ide!

Hamisítatlan hüttehangulattal és ínycsiklandozó finomságokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és Das Weltauto Körvárunk a hegytetőn. Az esti sízésre kinyitjuk az Erdei Betérőt is.

 

Megosztás: "Kiemelkedő hóviszonyok – kedvezményes hétköznapi jegyárak – Szuperkedd!" a következővel: