feb 27, 2 év telt el

Kifagyott a pálya – középpontban a nagycsaládosok!

Éjszaka ratrakunkkal a tartalékokat eloszlatva felfrissítettük a pálya alsó részét. Ma este a felső rész következik, így a hétvégén már felújított pályákon lehet síelni.

Ma 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval, az 1-es csákányossal és a T1-es oktatólifttel. A következő pályánk vannak nyitva összesen 1946 méteres hosszúságban: 1-es pálya, 1/b, 7-es, T1. A hó reggelre kifagyott, napközben azonban olvadni fog az enyhe idő miatt. A 7-es pályánkon helyenként vékony, foltos a hóréteg.

Lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra síiskolánkban, üzemel kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme.

Ezen a hétvégén a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában. Február 27 és március 01 között aki nagy családdal érkezik, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárunkban és a kölcsönzőnkben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítunk felvonójegyet. A kedvezmények mellett minden nagycsaládos gyermekjegy mellé adunk egy nyalókát a jegypénztárunkban.

Éttermünkben a következő menüket biztosítjuk 50% kedvezménnyel a nagycsaládok számára:
– A menü: csontleves, rántott sertésborda krokettel
– B menü: kolbászos bableves, penne arrabiata

A menük mellé ajándék forró teát biztosítunk a családtagok részére. Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

Szombaton és vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. Bár hivatalosan csak kilenckor nyitunk, de a jegyeket már 08:15-kor meg lehet majd váltani pénztárunkban és 08:30-tól már üzemelni fog az 1-es csákányos.

Megosztás: "Kifagyott a pálya – középpontban a nagycsaládosok!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva