feb 27, 2 év telt el

Kifagyott a pálya – középpontban a nagycsaládosok!

Éjszaka ratrakunkkal a tartalékokat eloszlatva felfrissítettük a pálya alsó részét. Ma este a felső rész következik, így a hétvégén már felújított pályákon lehet síelni.

Ma 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval, az 1-es csákányossal és a T1-es oktatólifttel. A következő pályánk vannak nyitva összesen 1946 méteres hosszúságban: 1-es pálya, 1/b, 7-es, T1. A hó reggelre kifagyott, napközben azonban olvadni fog az enyhe idő miatt. A 7-es pályánkon helyenként vékony, foltos a hóréteg.

Lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra síiskolánkban, üzemel kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme.

Ezen a hétvégén a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában. Február 27 és március 01 között aki nagy családdal érkezik, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárunkban és a kölcsönzőnkben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítunk felvonójegyet. A kedvezmények mellett minden nagycsaládos gyermekjegy mellé adunk egy nyalókát a jegypénztárunkban.

Éttermünkben a következő menüket biztosítjuk 50% kedvezménnyel a nagycsaládok számára:
– A menü: csontleves, rántott sertésborda krokettel
– B menü: kolbászos bableves, penne arrabiata

A menük mellé ajándék forró teát biztosítunk a családtagok részére. Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

Szombaton és vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. Bár hivatalosan csak kilenckor nyitunk, de a jegyeket már 08:15-kor meg lehet majd váltani pénztárunkban és 08:30-tól már üzemelni fog az 1-es csákányos.

Megosztás: "Kifagyott a pálya – középpontban a nagycsaládosok!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva