feb 27, 2 év telt el

Kifagyott a pálya – középpontban a nagycsaládosok!

Éjszaka ratrakunkkal a tartalékokat eloszlatva felfrissítettük a pálya alsó részét. Ma este a felső rész következik, így a hétvégén már felújított pályákon lehet síelni.

Ma 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval, az 1-es csákányossal és a T1-es oktatólifttel. A következő pályánk vannak nyitva összesen 1946 méteres hosszúságban: 1-es pálya, 1/b, 7-es, T1. A hó reggelre kifagyott, napközben azonban olvadni fog az enyhe idő miatt. A 7-es pályánkon helyenként vékony, foltos a hóréteg.

Lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra síiskolánkban, üzemel kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme.

Ezen a hétvégén a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában. Február 27 és március 01 között aki nagy családdal érkezik, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárunkban és a kölcsönzőnkben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítunk felvonójegyet. A kedvezmények mellett minden nagycsaládos gyermekjegy mellé adunk egy nyalókát a jegypénztárunkban.

Éttermünkben a következő menüket biztosítjuk 50% kedvezménnyel a nagycsaládok számára:
– A menü: csontleves, rántott sertésborda krokettel
– B menü: kolbászos bableves, penne arrabiata

A menük mellé ajándék forró teát biztosítunk a családtagok részére. Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

Szombaton és vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. Bár hivatalosan csak kilenckor nyitunk, de a jegyeket már 08:15-kor meg lehet majd váltani pénztárunkban és 08:30-tól már üzemelni fog az 1-es csákányos.

Megosztás: "Kifagyott a pálya – középpontban a nagycsaládosok!" a következővel:

További Hírek
jan 22, 9 óra telt el

Szép ratrakolt pályák, friss hóréteg, world snowboard day!

Egész éjjel mentek az ágyúk és a ratrakok, hogy a legjobbat adjuk nektek vasárnap is! A mai napon World Snowboard Day a Nitro Snowparkban, új elemekkel, Pinetime Clothing grill partyval, Monster Truck-al, zenével, érkezik a Skullcandy is sá…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 22 óra telt el

Mesés téli vasárnap, Síelj Eplényben 7.235 méteren!

Üzemel MINDEN felvonónk, üzemel majdnem MINDEN pályánk! A holnapi lesz a 46. sínap Magyarországon, Eplényben! A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat fújtunk a pályákra! MÁR MOST ratrakolunk, éjszaka a meredek részek is kész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva