feb 12, 5 év telt el

Kinyitjuk az összes sípályánkat a héten!

Az utóbbi időszakban óriási mennyiségű porhó hullott a pályákra. Egyrészt természetes úton az égből, másrészt pedig csúcsteljesítményű hóágyúinkból. A pályák kitűnő állapotban vannak, jelenleg is síelhető számos közülük 4811 méter hosszban. A kedvező időjárás megteremti a lehetőséget még több pályánk megnyitására. Ezért a héten további 6 pályánkat nyitjuk meg -vadonatúj területek bevonásával- hogy még átfogóbb síélményben legyen részetek.
A hétvégétől tehát minden sípályánk nyitva lesz, összesen 7359 méter hosszban. Már most üzemel minden sífelvonónk élen a Szent Sólyommal. Nem kel várakozni, a pörgősen lehet róni a köröket.

Mindezeken túl „Szuperszerdán” és „Extrapénteken” hihetetlen kedvezményekkel készülünk az éjszakába nyúló esti sízésekre. Szerdán 50%, pénteken pedig 40% kedvezményt adunk 18:00-és 22:00 között. Sőt, most még több kivilágított pályán lehet síelni. Ráadásként üzemel sebességmérőnk is, mellyel lemérhetitek, hogy ki a leggyorsabb. Mi már láttunk valakit, aki 56-al ment.

Figyelem, a pénteki nyitva tartás megváltozott. Pénteken este 22:00-kor zárunk, ezért a négyórás kedvezményes síelés már 18:00-kor kezdődik és 22:00-ig tart. Ezt a változtatást a Ti kívánságaitok alapján hoztuk meg.

Megosztás: "Kinyitjuk az összes sípályánkat a héten!" a következővel: