okt 19, 4 év telt el

Kiszélesítjük a 7-es pályát!

Az utóbbi hetekben elárultuk, hogy új ülőliftet építünk, és hogy kivilágítjuk a népszerű 7-es pályát.
A 7-es környékén azonban nem csupán a világítás lesz az újdonság. A csodás carving pályát ugyanis további 15 méterrel megszélesítjük az idén. Ezzel a fejlesztéssel óriási léptékben nő meg a kezdő síelők számára alkalmas terület.

A fóliázott tárolót megnöveltük 2700 köbméterrel és most az előtározón van a sor. Az előtározó tó befogadóképességét további 3000 köbméterrel megemeljük, így még több vizet lehet elraktározni a hógyártáshoz.
A felvonókról is ejtsünk néhány szót! A 3-as csákányos felvonót elektronikusan átalakítjuk a nagyobb üzembiztonság és a nagyobb kapacitás érdekében.

A ragyogó téli időben egy új éttermi teraszról élvezhetjük a bakonyi levegőt és Holle Anyó kiváló konyháját. Az étterem és a jegypénztár között 50 fő részére készítünk szabadtéri éttermi teraszt.
Azért, hogy a parkolás még a tavalyinál is gördülékenyebben történjen, a 2012-ben megalkotott „Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszert idén még tovább fejlesztjük. A „P+K” így még hatékonyabban működik majd.

Néhány szó a bérletárusításról. Október 27-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Nordica Síaréna szezonbérletek. Megéri élni a lehetőséggel.

Megosztás: "Kiszélesítjük a 7-es pályát!" a következővel: