jan 20, 5 év telt el

Kitűnő pályaviszonyok, rengeteg hó!

Kitűnő minőségű, összesen 6371 méter hosszú síelhető pályával, óriási felvonókapacitással (7 felvonóval) és ingyenes családi programokkal várunk mindenkit. Ma van a World Snow Day, melynek Eplény a hivatalos helyszíne Magyarországon.

Az utak jól járhatóak, a bekötőutat és a parkolókat teljesen kitakarítottuk. Ónosesőnek a nyomát se látni. A Nordica Síaréna gond nélkül megközelíthető. A parkolás megkönnyítése céljából működik az új “Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszerünk és két síbuszt is szolgálatba állítottuk ma.

A mai napon 09:00-18:00-ig vagyunk nyitva. 11 órától óriás műlesikló verseny lesz a hetes pályánk egyik oldalán, melyet másfél órára lezárunk.

A pályákon hihetetlen sok hó van, de a környező erdőkben is, így a freeridosok igazi paradicsoma lett Eplény. Számos kék, piros és fekete pályánk nyitva van, köztük Magyarország leghosszabb lesiklópályája és hazánk legmeredekebb pályája is itt Eplényben.
A felvonók mára tökéletesen működnek, öt vendéglátóhelyünkben forró a tea és finomak az ételek. Minden adott egy nagyszerű sínaphoz.

Megosztás: "Kitűnő pályaviszonyok, rengeteg hó!" a következővel: