jan 23, 5 év telt el

Kiváló pályaminőség, járható utak!

Visszatértek a fagyok, újra elkezdtük a hóágyúzást. Ráadásul éjjel esett 3-4 centi friss porhó, melyet a ratrakkal szépen beleforgattunk a 65-70 centiméteres hótakaróba, így a pályaminőség kitűnő.
Hétköznap alapból sokkal olcsóbbak a jegyek, mint hétvégente, de ma “Szuperszerda” van. Ez azt jelenti, hogy 09:30-22:00-ig vagyunk nyitva, 18:00 és 22:00 között pedig féláron síelhettek. A szuperkedvezményes jegyeket az éjszakai síelésre már hat óra előtt megvehetitek.

A legelső jármű a sípályához vezető bekötőúton az úttakarítógép volt. Letolta a friss havat és felszórta a terepet maga mögött. Kitakarította a parkolókat, a 82-es főút tisztaságáról pedig egész brigádok gondoskodnak. A sípálya könnyen megközelíthető.

A mai napon üzemel a négyüléses felvonó, az 1-es csákányos és az 1-es tanulólift. Síelhető a teljes 1-es, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es és az 1-es tanpálya, valamint Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja, összesen 3234 méter síelhető pálya. Technikai okok miatt a szánkópályák még nincsenek nyitva.

A hó nagyszerű, sorbanállni biztosan nem kell.

Megosztás: "Kiváló pályaminőség, járható utak!" a következővel: