sze 26, 4 hét telt el
, , , , , , ,

A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!

Nem mellébeszélés, ez így van.

A pályahossz bővítés és a megnövekedett hóágyú létszám miatt a ratrakolást is fejlesztenünk kell. Ebben a Prinoth lesz a partnerünk.


Prinoth Leitwolf

A jelenleg meglévő Prinoth Leitwolf típusú csörlős gépünk mellé egy ugyanolyan Leitwolf gépet szerzünk be, csak csörlő nélkül. Hosszas kutatások után kiderült, hogy a Leitwolf gépeknek van a legjobb frézerjük (simító), amik tökéletes pályafelületet képesek készíteni. (saját bőrünkön tapasztaltuk ausztriai sípályákon, mekkora tud lenni a különbség)

Prinoth Leitwolf

A két Leitwolf gép között el tudjuk osztani majd a munkát, a csörlős géppel tökéletes meredek (A4, A3) pályát tudunk majd nektek készíteni, az új Leitwolf géppel pedig a többi pályákat tudjuk majd nagyszerűen síelhetővé varázsolni.

Ez még nem minden!

A két Leitwolf gép mellé egy harmadik, Prinoth Everest nevezetű gépet szerzünk be.

Az Everest gép előnye, hogy kisebb helyekre is elfér, hiszen sokkal keskenyebb mint a Leitwolf társai.

Ezzel a géppel a nyomvonalakat és a snowparkot tökéletesen le tudjuk simítani nektek, valamint az olyan kisebb helyeket is, ahol eddig nem fért el a nagy gép.

Prinoth Everest

A tökéletességet ugyanaz a frézer fogja majd biztosítani az Everest gépen, mint ami a nagytesókon van.

Így immár 3 Prinoth gép biztosítja majd ettől a szezontól számotokra a legjobb pályákat!

“A komplex, négy évszakos fejlesztési program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával jön létre.  A projekt finanszírozására a Síaréna Kft. 150 000 000 Ft kormányzati támogatást kapott a magyar államtól.

További hírekért kövess minket Facebookon is!

 

Megosztás: "A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!" a következővel:

További Hírek
okt 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 2, 3 hét telt el

Szezonbérlet akció Eplényben

Már csak 1 hét és kapható a 2017/2018-as szezonbérlet az Intersport Síarénába Eplénybe! Október 9-től kapható lesz az egész szezonra érvényes bérlet Eplénybe! Szezonbérletre Fel! Miért jó a szezonbérlet? Bármikor síelhetsz / sn…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 26, 4 hét telt el

A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!

Nem mellébeszélés, ez így van. A pályahossz bővítés és a megnövekedett hóágyú létszám miatt a ratrakolást is fejlesztenünk kell. Ebben a Prinoth lesz a partnerünk. A jelenleg meglévő Prinoth Leitwolf típusú csörlős gépünk me…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva