sze 7, 2 hónap telt el
, , , , , , ,

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben!


A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő barátabb lesz, bónuszként pedig egy ülőliftet kap!

A7-es pálya

Az eddigi legszélesebb, 500 méter hosszú nagyszerű kezdő pályánkat még jobbá varázsoljuk! 

Kezdő síelők és kezdő snowboardosok valamint családosok számára a legjobb itthoni lehetőség lesz, ugyanis a pálya meghosszabbodott 500 méterrel, ezzel az élmény is nagyobb lesz, valamint az egészet kiszélesítettük további 10 méterrel, így könnyen elfértek majd egymás mellett!

Nem csak új sípályát, hanem új erdőt is létrehozunk. A kivágott erdőterület helyett egy úgynevezett csereerdősítési eljárás keretében másfélszer akkora területen új erdőt telepítünk. Az erdőtelepítésben szakmai partnerünk a Verga Zrt.

Az eddigi felvonó az A7-es pályán csak a 2-es csákányos volt, amit a kezdők nehezebben használtak. Most az új A7-es sípálya aljától egy új 2 üléses felvonó fog felrepíteni titeket vissza a hegytetőre, így sokkal kényelmesebb lesz a felvonózás ezen a pályán, természetesen megmarad a csákányos felvonó is az új pálya teljes hosszát nézve a közepétől!

Az új szakasz nagyon hangulatos lesz, gyönyörű erdőben húzódik, minket is egészen megihletett, így továbbgondoltuk a történetet. Terveink szerint ez lesz a második sípálya központ, külön megközelítéssel. A részletekről később beszámolunk.

“A komplex, négy évszakos fejlesztési program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával jön létre.  A projekt finanszírozására a Síaréna Kft. 150 000 000 Ft kormányzati támogatást kapott a magyar államtól.”

További instant hírekért kövessetek minket Facebookon is! Nézd meg alábbi képeinket!

 

 

 

Megosztás: "Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!" a következővel:

További Hírek
nov 13, 6 nap telt el

Új pályaközpont épül Eplényben

Üdvözlünk a síoktatás paradicsomában! #tanuljmegsíelni Idén rengeteg fejlesztés kerül megvalósításra, amik közül vannak kisebbek, nagyobbak, most bemutatjuk talán az egyik legnagyobb újdonságunk! Ahogyan azt korábban említettük m…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
nov 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 15% kedvezmény!

Mostantól kapható a sí és snowboard szezonbérlet Eplénybe – 15% kedvezménnyel! Nem sikerült megvásárolni szezonbérleted a 20% kedvezményes időszakban? Szeretnél szezonbérletet vásárolni jó áron? Eplény a kedvenc helyed a té…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 6, 1 hónap telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva