sze 7, 2 hét telt el
, , , , , , ,

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben!


A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő barátabb lesz, bónuszként pedig egy ülőliftet kap!

A7-es pálya

Az eddigi legszélesebb, 500 méter hosszú nagyszerű kezdő pályánkat még jobbá varázsoljuk! 

Kezdő síelők és kezdő snowboardosok valamint családosok számára a legjobb itthoni lehetőség lesz, ugyanis a pálya meghosszabbodott 500 méterrel, ezzel az élmény is nagyobb lesz, valamint az egészet kiszélesítettük további 10 méterrel, így könnyen elfértek majd egymás mellett!

Nem csak új sípályát, hanem új erdőt is létrehozunk. A kivágott erdőterület helyett egy úgynevezett csereerdősítési eljárás keretében másfélszer akkora területen új erdőt telepítünk. Az erdőtelepítésben szakmai partnerünk a Verga Zrt.

Az eddigi felvonó az A7-es pályán csak a 2-es csákányos volt, amit a kezdők nehezebben használtak. Most az új A7-es sípálya aljától egy új 2 üléses felvonó fog felrepíteni titeket vissza a hegytetőre, így sokkal kényelmesebb lesz a felvonózás ezen a pályán, természetesen megmarad a csákányos felvonó is az új pálya teljes hosszát nézve a közepétől!

Az új szakasz nagyon hangulatos lesz, gyönyörű erdőben húzódik, minket is egészen megihletett, így továbbgondoltuk a történetet. Terveink szerint ez lesz a második sípálya központ, külön megközelítéssel. A részletekről később beszámolunk.

“A komplex, négy évszakos fejlesztési program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával jön létre.  A projekt finanszírozására a Síaréna Kft. 150 000 000 Ft kormányzati támogatást kapott a magyar államtól.”

További instant hírekért kövessetek minket Facebookon is! Nézd meg alábbi képeinket!

 

 

 

Megosztás: "Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva