jan 29, 5 év telt el

Holnap elmarad a “Szuperszerda”!

A mai napon teljes gőzzel üzemelünk, sok-sok pályával és felvonóval. A hó kiváló este nyolcig nyitva vagyunk.

Sajnos egy elég erős, bár rövid ideig tartó felmelegedés van kilátásban, mely csapadékot is hoz magával.  Ezért szerdán csak az 1-es csákányos, valamint a T1 tanulófelvonó üzemel majd. Az 1-es pálya alsó szakasza, az 1/b, 1/c pálya, a 6-os pálya és az T1 tanpálya lesz síelhető. A helyzetre való tekintettel holnap 10% kedvezményt adunk az amúgy is kedvezményes hétköznapi árakból.

A pályák állagmegóvása érdekében döntöttünk így, hogy a meleg és csapadékos időjárás után minél több pályával várhassunk Benneteket. Ebből adódóan holnap a “Szuperszerda” – a szerdai kedvezményes éjjeli sízési lehetőség – elmarad, tehát 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva.

Mivel holnap sem a 2-es csákányos, sem a 3-as csákányos, sem pedig a négyüléses nem üzemelnek, így meg tudjuk tartani a Szent Sólyom éves kötelező mentési gyakorlatát, melyet rendszeresen – előírás szerint – elvégzünk.

A csütörtöki helyzetről még biztos információval nem szolgálhatunk. Ezért kérjük, hogy figyeljétek folyamatosan aktualizált híreinket!

Köszönjük!

A meleg időben gyűjtjük a vizet, amit a hidegek visszatértével ráágyúzunk a pályákra.

 

 

Megosztás: "Holnap elmarad a “Szuperszerda”!" a következővel: