jan 31, 5 év telt el

10% extra kedvezmény a jegyekből, az éjjeli sízés elmarad!

Ma az 1-es csákányos és a T1 tanulófelvonó üzemelnek. Síelhető az 1-es pályánk alsó szakasza, a 6-os pálya, a T1 tanpálya és az 1/b sípálya. A hóréteg még mindig vastag, de helyenként találhatóak barnás elszíneződések. A síelés kellemes élmény ebben a csodás tavaszias időben, ráadásul ma 10% extra kedvezményt adunk az alapból is kedvezményes hétköznapi jegyárakból. A meleg miatt azonban elmarad a kedvezményes éjjeli sízés, és 09:30-tól este 20:00-ig tartunk csak nyitva. Az utak jól járhatóak, szárazak.

A hétvégén üzemelni fog a Szent Sólyom négyüléses és az 1-es és 2-es csákányos, a T1 tanulófelvonónk is. Igény esetén beindítjuk a 3-as csákányost is. Síelhető lesz a teljes 1-es pálya, a 6-os pálya, a 7-es és az 1/b pálya is. A 2-es, 3-as, 4-es pályákat le lesznek zárva, de saját felelősségre használhatók. Helyenként találhatunk majd barnás elszíneződéseket. Az 1/b pálya hava erősen használt, de a 6-os pályán kikerülhető. A hétvégén a normál hétvégi jegyáraink lesznek érvényben.

A meleg sajnos próbára tesz minket, de a vastag hóréteg meglepően jól tartja magát, hála a ratrakos tömörítésnek. A szomszédos dombokon a tömörítetlen hóréteg viszont gyorsan olvad, ezért az eddig szelíden folyó Malom-patak szabályos hömpölygésbe kezdett.

Már látjuk a fény az alagút végén. Hétvégétől jön a hideg, újra indulnak a hóágyúk. Meglátjátok majd, hogy mire is képes Magyarország legnagyobb hógyártó kapacitása. A mínuszok visszatértével nagyon gyorsan csúcsformába hozzuk majd a pályákat.

Megosztás: "10% extra kedvezmény a jegyekből, az éjjeli sízés elmarad!" a következővel: