sze 19, 1 hónap telt el
, , , ,

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van.

Eplényben pont ezt kínáljuk neked.


Fejlesztések Eplényben

Másfélszeresére növeljük hógyártó-kapacitásunkat

Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelkeztünk, de most még jobban belecsapunk!

Az épülő legnagyobb hazai kezdő és családi sípálya a már eddig meg szokott, sőt még annál is jobb minőséggel várja majd vendégeit!

Az új pályaszakaszra új hóágyúk kellenek, éppen ezért további 5 vadonat új hóágyúval növeljük a parkunkat, így továbbra is a legtöbb hóágyúval rendelkező sípálya leszünk Magyarországon 49 darabbal!

A hóágyúkat a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Demaclenko szállítja nekünk, melyek vadonat új Titan 2.0-ás hógyártó szerkezetek lesznek, opcionális automata rendszerrel felszerelve, az innovációt és a fejlődést szem előtt tartva.

Demaclenko

Titan 2.0

A hógyártáshoz viszont nem elég csupán az új hóágyúk beszerzése. Mi pontosan tudjuk mit jelent havat gyártani, és milyen esszenciális összetevők kellenek ahhoz, hogy jó minőségű, és egyben nagy mennyiségű havat tudjunk a pályákra varázsolni.

A hóágyúk beszerzése mellett megnöveltük a víztározó kapacitást további 8.000 köbméter vizet el tudunk raktározni a télre, így lesz vizünk bőven, amiből nagyszerű pályát tudunk majd készíteni nektek.

A szivattyúrendszer is komoly ráncfelvarrást kap, egy sokkal nagyobb és hatékonyabb nyomásfokozó állomás kerül beépítésre. Ez a rendszer az alapjaitól egészen a legkisebb csavarokig teljesen új lesz és automata. Az új szivattyúrendszert szintén a Demaclenco szállítja majd nekünk.

Kibővítjük elektromos hálózatunk kapacitását egy új transzformátor állomás építésével. Ez azt jelenti, hogy még több hóágyút tudunk üzemeltetni egy időben.

A fejlesztések révén körülbelül 50 százalékkal nő majd a hógyártó teljesítményünk.

“A komplex, négy évszakos fejlesztési program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával jön létre.  A projekt finanszírozására a Síaréna Kft. 150 000 000 Ft kormányzati támogatást kapott a magyar államtól.

Vár az Intersport Síaréna 2017-2018-ban is!

Kövesd híreinket a további fejlesztésekről itt és Facebookon!

 

Megosztás: "Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!" a következővel:

További Hírek
okt 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 2, 3 hét telt el

Szezonbérlet akció Eplényben

Már csak 1 hét és kapható a 2017/2018-as szezonbérlet az Intersport Síarénába Eplénybe! Október 9-től kapható lesz az egész szezonra érvényes bérlet Eplénybe! Szezonbérletre Fel! Miért jó a szezonbérlet? Bármikor síelhetsz / sn…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 26, 4 hét telt el

A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!

Nem mellébeszélés, ez így van. A pályahossz bővítés és a megnövekedett hóágyú létszám miatt a ratrakolást is fejlesztenünk kell. Ebben a Prinoth lesz a partnerünk. A jelenleg meglévő Prinoth Leitwolf típusú csörlős gépünk me…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva