jan 30, 3 év telt el

Mától minden pályán lehet síelni – jól járhatóak az utak!

Éjjel mindenhol ratrakoltunk, mától az összes pályánkon lehet síelni. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es, T1, T2 és T3 pályákon rengeteg ágyúzott és természetes hó van. A többi pályán az utóbbi héten lehullott több, mint 50 cm természetes hó van leratrakolva.

Igazi alpesi hangulat van itt Eplényben. Az utak jól járhatóak, beleértve a sípályához vezető a bekötőutat is. Éjszaka három gép takarította a bekötőutat és a parkolóinkat.

IMG_4794IMG_4812

A mai napon 09:30-tól 14:00-ig tartunk nyitva. A felvonókkal utoljára 13:40-kor lehet felmenni, és kiszolgálás is csak eddig lesz a vendéglátóhelyeken. Délután 14:00-kor bezár a pálya és a kiszolgáló létesítmények.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint két oktatóliftünk. Várja a vendégeket síiskolánk, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn található Das Weltuato Körvárunk.

Mivel ma korán zárunk ezért szombat este extra nyitva-tartással készülünk. Holnap 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, és 40% kedvezményt adunk az este 7 és 11 óra között érvényes jegyekre. Vasárnap normál rend szerint 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos valamint két oktatóliftünk. A szombati esti sízésre buszos járatot indítunk Budapestről, a csomagról bővebb információk itt találhatók.

Megosztás: "Mától minden pályán lehet síelni – jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva