jan 30, 2 év telt el

Mától minden pályán lehet síelni – jól járhatóak az utak!

Éjjel mindenhol ratrakoltunk, mától az összes pályánkon lehet síelni. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es, T1, T2 és T3 pályákon rengeteg ágyúzott és természetes hó van. A többi pályán az utóbbi héten lehullott több, mint 50 cm természetes hó van leratrakolva.

Igazi alpesi hangulat van itt Eplényben. Az utak jól járhatóak, beleértve a sípályához vezető a bekötőutat is. Éjszaka három gép takarította a bekötőutat és a parkolóinkat.

IMG_4794IMG_4812

A mai napon 09:30-tól 14:00-ig tartunk nyitva. A felvonókkal utoljára 13:40-kor lehet felmenni, és kiszolgálás is csak eddig lesz a vendéglátóhelyeken. Délután 14:00-kor bezár a pálya és a kiszolgáló létesítmények.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint két oktatóliftünk. Várja a vendégeket síiskolánk, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn található Das Weltuato Körvárunk.

Mivel ma korán zárunk ezért szombat este extra nyitva-tartással készülünk. Holnap 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, és 40% kedvezményt adunk az este 7 és 11 óra között érvényes jegyekre. Vasárnap normál rend szerint 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos valamint két oktatóliftünk. A szombati esti sízésre buszos járatot indítunk Budapestről, a csomagról bővebb információk itt találhatók.

Megosztás: "Mától minden pályán lehet síelni – jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva