jan 26, 5 év telt el

Még több pálya, még több téli sport!

Egész éjjel hóágyúztunk, gyártottuk a porhavat. A pályák kifagytak reggelre, így a korán érkezők extra élményben részesülnek. A Nordica Síarénába vezető utak (beleértve a bekötőutat is) teljesen tiszták, jól járhatóak.

A jegypénztáron kívül jegyeket az étterem pénztáránál és az egyik asztalnál elhelyezett mozgókasszánál is válthattok. A plusz pénztárakban csak készpénzes fizetés lehetséges.

A mai napon 09:00-21:00-ig vagyunk nyitva. Üzemel hat sífelvonónk, köztük a négyüléses, összesen 6900 fő/óra kapacitással. Sorbanállni nem kell.
Síelhető az 1-es, 1/b, 1/c, 6-os, 7-es, mindhárom tanpályánk, a Freeski és Snowboardpark, a sífutópálya és Magyarország legmeredekebb sípályája a 4-es is. A folyamatos ágyúzásnak köszönhetően, terveink szerint ma délután megnyitjuk a 2-es, 2/b és 3-as sípályákat is. Ezekkel együtt összesen 14 pályán síelhettek összesen 6,5 kilométer hosszúságban, ráadásul megnyílik hazánk leghosszabb szánkópályája is.
A 4-es pályát 30-80 centiméter friss porhótakaróval ratrakolás nélkül nyitjuk majd meg. Ha reggel jöttök, akkor igazán különleges élmény lesz. Ma 11 órától verseny miatt le lesz zárva a 6-os pálya, várhatóan másfél óra időtartamra.

A 3-as pálya Weltauto Körvár alatti szakaszán lemérhetitek mennyivel csúsztok.

A szánkópálya a faluban levő parkolóból közelíthető meg egy jól kitáblázott, erdei ösvényen keresztül. A pálya használata ingyenes, de felvonó nem használható hozzá. A mellette található Erdei Betérőben finom ételekkel és italokkal szolgálunk. Saját szánkót, csúszkát mindenképpen hozzatok, mert a szánkókölcsönző még nem üzemel! A szánkópálya reggel kilenctől sötétedésig használható. Kérünk minden szánkózót, hogy a síterületen ne szánkózzon, mert balesetveszélyes. Köszönjük!

Figyelem az alsó webkamerát kicseréltük! Ezért kérjük, hogy ürítsétek ki a böngészők gyorsítótárát az új élőkép eléréséhez! Köszönjük.

Ma reggeli hangulat:

Megosztás: "Még több pálya, még több téli sport!" a következővel: