ápr 10, 4 év telt el

Meglepetés! Szezonbérletesek figyelem!

Az idei tél volt az elmúlt 100 évben a harmadik legmelegebb. A január és a február átlagos középhőmérséklete 3,8 °C-al haladta meg a sokéves átlagot. Bár az ilyen enyhe telek még évszázados viszonylatban is csak nagyon ritkán fordulnak elő, mi szeretnénk kárpótolni szezonbérleteseinket a rövid szezon miatt.

Éppen ezért, aki 2013/2014-es szezonbérletet vásárolt, az idén ősszel az elővásárlási időszak során 10% extra kedvezményre jogosult. Tehát a szokásos 20% kedvezmény helyett 30%-al olcsóbban válthatja meg a 2014/2015-ös szezonra érvényes bérletét. Mindemellett készültünk egy igazi különlegességgel is: aki 2013/2014-es szezonbérletet vásárolt és megváltja azt a következő szezonra is, az jogosult lesz részt venni a következő szezonban tartandó Portfolio.hu VIP Night Skiing rendezvényeken. A VIP esték különleges esti csúszások, melyek előtt ratrakoljuk a pályát és számos extra szolgáltatást nyújtunk. Az esték folyamán létszámkorlátozást vezetünk be, azonban mi már most felajánljuk a részvételi lehetőséget a leghűségesebb vendégeink számára.

Ezzel még nincsen vége a meglepetéseknek. Akik a 2013/2014-es szezonra fényképes szezonbérletet vásároltak, azok a következő partnereinknél kedvezményben részesülnek:

A kedvezmény érvényesítéséhez vigyétek magatokkal fényképes bérleteteket.

Megosztás: "Meglepetés! Szezonbérletesek figyelem!" a következővel: