feb 15, 5 év telt el

Minden idők legjobb hóviszonyai, rengeteg pálya!

Minden idők legjobb hóviszonyaival találkozik az, aki most Eplénybe látogat. A héten lehullott 35 cm vastag természetes hótakaró az ágyúzott hóval keveredve egy kiváló minőségű 50-120 cm-es réteget alkot. Szerencsére a hőmérséklet fagypont környékén lesz egész nap, így a hó nem olvad.

A nagy havazás már elállt a környék útjait letisztították, a Nordica Síaréna gond nélkül megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. A következő pályáink síelhetők összesen 6483 méter hosszban: 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 2-es, a 2/b, a 3-as, a 4-es, a 6-os, a 7-es a T1, a T2, a T3, a T4, a T5, a T6 és a freestyle park. Van választék bőséggel a laza kék pályáktól, a technikásabb pirosakon át a komoly fekete pályákig.

Magyarország egyetlen négyüléses felvonójával együtt hat sífelvonónk üzemel, sorban állni nem fogtok.

Ne feledjétek, hogy ma 18:00 és 22:00 között 40% kedvezménnyel síelhettek 3414 méter csodálatosan kivilágított sípályán!

Holnaptól már 7188 méter síelhető sípályánk lesz, mert megnyitjuk az 5-öst is. Ráadásul holnaptól már hét sífelvonónk üzemel. Hihetetlen jó körülmények lesznek hétvégén.

A Nordica Síaréna sokoldalú. Mától kinyit 450 méter hosszú szánkópályánk és közkívánatra egy 700 méteres ratrakolt körpályát és egy másfél kilométeres erdei diagonál pályát is kialakítunk a sífutás szerelmeseinek. A szánkópálya és a sífutópályák használata természetesen ingyenes.

A hosszabbik, erdei sífutópálya és a szánkópálya az Eplény falujában levő parkolóból közelíthető meg, melyet megfelelően kitábláztunk. A szánkópályán csak természetes hóréteg van és felvonó nem tartozik hozzá, saját szánkóval használható.

 

Megosztás: "Minden idők legjobb hóviszonyai, rengeteg pálya!" a következővel: