feb 7, 2 év telt el

Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!

Egész éjszaka hóágyúztunk, a pályákat ratrakoltuk. Ma éjjel óránként 360 köbméter, az utóbbi 4 napon pedig összesen 25 000 köbméter technikai hóval gyarapodtak a pályák. Szép napsütéses időre van ma kilátás, hamisítatlan alpesi hangulatban lehet síelni.

IMG_5389 IMG_5395 IMG_5401 IMG_5409 IMG_5446

A pályához vezető utak tiszták és jól járhatóak, a mai napon 09:00-tól 21:00-ig tartunk nyitva. Összesen 7 350 Ft/fős óránkénti felszállító kapacitással minden felvonónk üzemel. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel mind a három csákányos és mind a három tanulólift.

Összesen 6,7 km hosszúságban üzemel minden pályánk. Fantasztikus minőségű, vastag hóréteggel nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanulópályák.

A 2-es pályánkon ma éjszaka is hóágyúztunk, jól síelhető állapotban van. A 3-as meredek részén rengeteg hó van, a lankás felén helyenként kevesebb, ezért a 3-as pálya felső részén, ameddig lehet ma napközben is megy néhány hóágyú.

A 4-es pályára sikerült egy vastag hóréteget gyártani, helyenként előfordulhat néhány nagyobb hóbucka rajta. Az 5-ös pályánkon javarészt természetes hó van, a meredek szakaszát 2 ágyúval lőttük. Az ágyúk környezetében sok hó van.

A freestyle rajongók nagy örömére néhány beépített elemmel nyitva tart a snowparkunk.

A hétvégén természetesen nyitva a síiskola és a kölcsönző is, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Éttermét, a Kemencés Büfét, a Jégbüfét és a Das Weltauto Körvárat üzemeltetjük. Mindemellett megnyitjuk a Kemencés Büfé melletti gulyáspultot is.

 

 

 

 

Megosztás: "Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 6 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva