feb 7, 2 év telt el

Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!

Egész éjszaka hóágyúztunk, a pályákat ratrakoltuk. Ma éjjel óránként 360 köbméter, az utóbbi 4 napon pedig összesen 25 000 köbméter technikai hóval gyarapodtak a pályák. Szép napsütéses időre van ma kilátás, hamisítatlan alpesi hangulatban lehet síelni.

IMG_5389 IMG_5395 IMG_5401 IMG_5409 IMG_5446

A pályához vezető utak tiszták és jól járhatóak, a mai napon 09:00-tól 21:00-ig tartunk nyitva. Összesen 7 350 Ft/fős óránkénti felszállító kapacitással minden felvonónk üzemel. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel mind a három csákányos és mind a három tanulólift.

Összesen 6,7 km hosszúságban üzemel minden pályánk. Fantasztikus minőségű, vastag hóréteggel nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanulópályák.

A 2-es pályánkon ma éjszaka is hóágyúztunk, jól síelhető állapotban van. A 3-as meredek részén rengeteg hó van, a lankás felén helyenként kevesebb, ezért a 3-as pálya felső részén, ameddig lehet ma napközben is megy néhány hóágyú.

A 4-es pályára sikerült egy vastag hóréteget gyártani, helyenként előfordulhat néhány nagyobb hóbucka rajta. Az 5-ös pályánkon javarészt természetes hó van, a meredek szakaszát 2 ágyúval lőttük. Az ágyúk környezetében sok hó van.

A freestyle rajongók nagy örömére néhány beépített elemmel nyitva tart a snowparkunk.

A hétvégén természetesen nyitva a síiskola és a kölcsönző is, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Éttermét, a Kemencés Büfét, a Jégbüfét és a Das Weltauto Körvárat üzemeltetjük. Mindemellett megnyitjuk a Kemencés Büfé melletti gulyáspultot is.

 

 

 

 

Megosztás: "Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!" a következővel:

További Hírek
jan 20, 24 óra telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

A5-ös pálya – helyzetjelentés

A mai napon a Q5-ös pályát sikeresen megnyitottuk! Az A5-ös pályán annyi havat gyártottunk, hogy ratrakosaink alig tudták győzni a sok munkát, így sajnos késünk az A5-ös pálya megnyitásával! Türelmeteket és megértéseteket köszö…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva