feb 7, 2 év telt el

Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!

Egész éjszaka hóágyúztunk, a pályákat ratrakoltuk. Ma éjjel óránként 360 köbméter, az utóbbi 4 napon pedig összesen 25 000 köbméter technikai hóval gyarapodtak a pályák. Szép napsütéses időre van ma kilátás, hamisítatlan alpesi hangulatban lehet síelni.

IMG_5389 IMG_5395 IMG_5401 IMG_5409 IMG_5446

A pályához vezető utak tiszták és jól járhatóak, a mai napon 09:00-tól 21:00-ig tartunk nyitva. Összesen 7 350 Ft/fős óránkénti felszállító kapacitással minden felvonónk üzemel. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel mind a három csákányos és mind a három tanulólift.

Összesen 6,7 km hosszúságban üzemel minden pályánk. Fantasztikus minőségű, vastag hóréteggel nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanulópályák.

A 2-es pályánkon ma éjszaka is hóágyúztunk, jól síelhető állapotban van. A 3-as meredek részén rengeteg hó van, a lankás felén helyenként kevesebb, ezért a 3-as pálya felső részén, ameddig lehet ma napközben is megy néhány hóágyú.

A 4-es pályára sikerült egy vastag hóréteget gyártani, helyenként előfordulhat néhány nagyobb hóbucka rajta. Az 5-ös pályánkon javarészt természetes hó van, a meredek szakaszát 2 ágyúval lőttük. Az ágyúk környezetében sok hó van.

A freestyle rajongók nagy örömére néhány beépített elemmel nyitva tart a snowparkunk.

A hétvégén természetesen nyitva a síiskola és a kölcsönző is, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Éttermét, a Kemencés Büfét, a Jégbüfét és a Das Weltauto Körvárat üzemeltetjük. Mindemellett megnyitjuk a Kemencés Büfé melletti gulyáspultot is.

 

 

 

 

Megosztás: "Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva