feb 7, 3 év telt el

Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!

Egész éjszaka hóágyúztunk, a pályákat ratrakoltuk. Ma éjjel óránként 360 köbméter, az utóbbi 4 napon pedig összesen 25 000 köbméter technikai hóval gyarapodtak a pályák. Szép napsütéses időre van ma kilátás, hamisítatlan alpesi hangulatban lehet síelni.

IMG_5389 IMG_5395 IMG_5401 IMG_5409 IMG_5446

A pályához vezető utak tiszták és jól járhatóak, a mai napon 09:00-tól 21:00-ig tartunk nyitva. Összesen 7 350 Ft/fős óránkénti felszállító kapacitással minden felvonónk üzemel. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel mind a három csákányos és mind a három tanulólift.

Összesen 6,7 km hosszúságban üzemel minden pályánk. Fantasztikus minőségű, vastag hóréteggel nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanulópályák.

A 2-es pályánkon ma éjszaka is hóágyúztunk, jól síelhető állapotban van. A 3-as meredek részén rengeteg hó van, a lankás felén helyenként kevesebb, ezért a 3-as pálya felső részén, ameddig lehet ma napközben is megy néhány hóágyú.

A 4-es pályára sikerült egy vastag hóréteget gyártani, helyenként előfordulhat néhány nagyobb hóbucka rajta. Az 5-ös pályánkon javarészt természetes hó van, a meredek szakaszát 2 ágyúval lőttük. Az ágyúk környezetében sok hó van.

A freestyle rajongók nagy örömére néhány beépített elemmel nyitva tart a snowparkunk.

A hétvégén természetesen nyitva a síiskola és a kölcsönző is, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Éttermét, a Kemencés Büfét, a Jégbüfét és a Das Weltauto Körvárat üzemeltetjük. Mindemellett megnyitjuk a Kemencés Büfé melletti gulyáspultot is.

 

 

 

 

Megosztás: "Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!" a következővel:

További Hírek
okt 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 2, 3 hét telt el

Szezonbérlet akció Eplényben

Már csak 1 hét és kapható a 2017/2018-as szezonbérlet az Intersport Síarénába Eplénybe! Október 9-től kapható lesz az egész szezonra érvényes bérlet Eplénybe! Szezonbérletre Fel! Miért jó a szezonbérlet? Bármikor síelhetsz / sn…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 26, 4 hét telt el

A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!

Nem mellébeszélés, ez így van. A pályahossz bővítés és a megnövekedett hóágyú létszám miatt a ratrakolást is fejlesztenünk kell. Ebben a Prinoth lesz a partnerünk. A jelenleg meglévő Prinoth Leitwolf típusú csörlős gépünk me…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva