feb 7, 2 év telt el

Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!

Egész éjszaka hóágyúztunk, a pályákat ratrakoltuk. Ma éjjel óránként 360 köbméter, az utóbbi 4 napon pedig összesen 25 000 köbméter technikai hóval gyarapodtak a pályák. Szép napsütéses időre van ma kilátás, hamisítatlan alpesi hangulatban lehet síelni.

IMG_5389 IMG_5395 IMG_5401 IMG_5409 IMG_5446

A pályához vezető utak tiszták és jól járhatóak, a mai napon 09:00-tól 21:00-ig tartunk nyitva. Összesen 7 350 Ft/fős óránkénti felszállító kapacitással minden felvonónk üzemel. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel mind a három csákányos és mind a három tanulólift.

Összesen 6,7 km hosszúságban üzemel minden pályánk. Fantasztikus minőségű, vastag hóréteggel nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanulópályák.

A 2-es pályánkon ma éjszaka is hóágyúztunk, jól síelhető állapotban van. A 3-as meredek részén rengeteg hó van, a lankás felén helyenként kevesebb, ezért a 3-as pálya felső részén, ameddig lehet ma napközben is megy néhány hóágyú.

A 4-es pályára sikerült egy vastag hóréteget gyártani, helyenként előfordulhat néhány nagyobb hóbucka rajta. Az 5-ös pályánkon javarészt természetes hó van, a meredek szakaszát 2 ágyúval lőttük. Az ágyúk környezetében sok hó van.

A freestyle rajongók nagy örömére néhány beépített elemmel nyitva tart a snowparkunk.

A hétvégén természetesen nyitva a síiskola és a kölcsönző is, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Éttermét, a Kemencés Büfét, a Jégbüfét és a Das Weltauto Körvárat üzemeltetjük. Mindemellett megnyitjuk a Kemencés Büfé melletti gulyáspultot is.

 

 

 

 

Megosztás: "Minden pálya és minden felvonó üzemel! Napsütéses idő – alpesi hangulat!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva