jan 12, 2 hét telt el

Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!

Múlt éjszaka közel 5 cm hó esett Eplényben!

A ma éjszakára illetve a holnapi napra mégnagyobb hómennyiséget várunk!

A technikai hó illetve a természetes hó keveréke a legkedvezőbb a sípályán, így a hétvégén nagyon szuper pályákra lehet számítani!
 
Üzemelni fog az ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1, T2, T3-as tanulófelvonó!
 
Rengeteg hó van a pályán, nyitásunk óta több mint 130.000 köbméter havat gyártottunk, ami mind a pályákon van, ugyanis nem volt olvadás!
 
A hétvége fenomenális síhétvégének ígérkezik a fentiek alapján, tervezz programot hozzánk, foglalj online felszerelést az Intersport Síkölcsönzőben, vagy esetleg oktatás a Síiskolánkban!
 
Nyitva lesz ÖSSZES vendéglátós egységünk, a Holle Anyó Étterme, a Holle Anyó Pizzériája az emeleten (bejárat az aszfaltos út fellől), a Grill Pult, a Kemencés Büfé és a Das WeltAuto körvár!
 

Gyertek el a hétvégén Eplénybe, most igazán megéri!

Kövess minket Facebookon is!

Megosztás: "Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!" a következővel:

További Hírek
jan 24, 22 perc telt el

Holnap szerda azaz SZUPERSZERDA!

Holnap SZUPERSZERDA szuper áron! 40% kedvezménnyel tudsz majd nálunk síelni 18:00 és 22:00 között! Gyere és próbáld ki az éjszakai síelés élményét közel 4.000 méter kivilágított pályarendszeren! Nyitva lesz sötétedés után az …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 24, 10 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák 7.235 méteren!

Eplény a #hóóriás! Az éjszaka végigratrakoltuk a pályákat, és a mínusz fokoknak köszönhetően szépen ki is fagyott, így nagyon jó felületet biztosítunk számotokra! Rengeteg hó van a pályán, több mint 160.000 köbméter! Hétköz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 24 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva