jan 12, 4 hónap telt el

Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!

Múlt éjszaka közel 5 cm hó esett Eplényben!

A ma éjszakára illetve a holnapi napra mégnagyobb hómennyiséget várunk!

A technikai hó illetve a természetes hó keveréke a legkedvezőbb a sípályán, így a hétvégén nagyon szuper pályákra lehet számítani!
 
Üzemelni fog az ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1, T2, T3-as tanulófelvonó!
 
Rengeteg hó van a pályán, nyitásunk óta több mint 130.000 köbméter havat gyártottunk, ami mind a pályákon van, ugyanis nem volt olvadás!
 
A hétvége fenomenális síhétvégének ígérkezik a fentiek alapján, tervezz programot hozzánk, foglalj online felszerelést az Intersport Síkölcsönzőben, vagy esetleg oktatás a Síiskolánkban!
 
Nyitva lesz ÖSSZES vendéglátós egységünk, a Holle Anyó Étterme, a Holle Anyó Pizzériája az emeleten (bejárat az aszfaltos út fellől), a Grill Pult, a Kemencés Büfé és a Das WeltAuto körvár!
 

Gyertek el a hétvégén Eplénybe, most igazán megéri!

Kövess minket Facebookon is!

Megosztás: "Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva