jan 12, 1 hónap telt el

Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!

Múlt éjszaka közel 5 cm hó esett Eplényben!

A ma éjszakára illetve a holnapi napra mégnagyobb hómennyiséget várunk!

A technikai hó illetve a természetes hó keveréke a legkedvezőbb a sípályán, így a hétvégén nagyon szuper pályákra lehet számítani!
 
Üzemelni fog az ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1, T2, T3-as tanulófelvonó!
 
Rengeteg hó van a pályán, nyitásunk óta több mint 130.000 köbméter havat gyártottunk, ami mind a pályákon van, ugyanis nem volt olvadás!
 
A hétvége fenomenális síhétvégének ígérkezik a fentiek alapján, tervezz programot hozzánk, foglalj online felszerelést az Intersport Síkölcsönzőben, vagy esetleg oktatás a Síiskolánkban!
 
Nyitva lesz ÖSSZES vendéglátós egységünk, a Holle Anyó Étterme, a Holle Anyó Pizzériája az emeleten (bejárat az aszfaltos út fellől), a Grill Pult, a Kemencés Büfé és a Das WeltAuto körvár!
 

Gyertek el a hétvégén Eplénybe, most igazán megéri!

Kövess minket Facebookon is!

Megosztás: "Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!" a következővel:

További Hírek
feb 21, 2 óra telt el

Ratrakolunk az éjjel! Holnap az utolsó szuperszerda a szezonban!

Holnap is várunk az Intersport Síarénában! Gyere és csússz velünk, már nem kell esőre számítani! A kondíciók ugyanazok lesznek mint ma, ratrakolni fogjuk a pályákat, az A4-es pálya meredek szakaszát is! A Q2-es A3-as A5-ös A6-os A4-…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
feb 21, 14 óra telt el

Ratrakolt pályákkal készültünk nektek!

Egész éjszaka mentek a ratrakok , az A4-es Pálya meredek szakaszát is elsímítottuk! A Q2-es A3-as A5-ös A6-os A4-es Q7-es pályákon helyenként kopott a hóréteg, de még mindig tudtok rajta csúszni! A többi pályákon, az A1-es A7-es Q3-a…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
feb 20, 1 nap telt el

Még ebben a szezonban megtanulhatsz síelni!

A következő napokban felmelegszik a hőmérséklet, lazul majd a hóréteg a pályákon! Annyi havunk van az A1-es Q3-as és A7-es fő pályákon, hogy nem jelent veszélyt a hóbiztosságra a melegebb időjárás! A Q2-es A3-as A5-ös és A6-os p…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva