jan 12, 3 hónap telt el

Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!

Múlt éjszaka közel 5 cm hó esett Eplényben!

A ma éjszakára illetve a holnapi napra mégnagyobb hómennyiséget várunk!

A technikai hó illetve a természetes hó keveréke a legkedvezőbb a sípályán, így a hétvégén nagyon szuper pályákra lehet számítani!
 
Üzemelni fog az ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1, T2, T3-as tanulófelvonó!
 
Rengeteg hó van a pályán, nyitásunk óta több mint 130.000 köbméter havat gyártottunk, ami mind a pályákon van, ugyanis nem volt olvadás!
 
A hétvége fenomenális síhétvégének ígérkezik a fentiek alapján, tervezz programot hozzánk, foglalj online felszerelést az Intersport Síkölcsönzőben, vagy esetleg oktatás a Síiskolánkban!
 
Nyitva lesz ÖSSZES vendéglátós egységünk, a Holle Anyó Étterme, a Holle Anyó Pizzériája az emeleten (bejárat az aszfaltos út fellől), a Grill Pult, a Kemencés Büfé és a Das WeltAuto körvár!
 

Gyertek el a hétvégén Eplénybe, most igazán megéri!

Kövess minket Facebookon is!

Megosztás: "Minden tiszta hó! Szuper síhétvége közeleg!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva