már 9, 2 év telt el

Mindent megteszünk a síelőkért! A végsőkig elmegyünk a jó pályákért!

IMG_05252Bizonyára emlékeztek arra, hogy két héttel ezelőtt egy akciónk keretében megmértük, hogy az 1-es pályánk alsó szakaszán milyen vastag a hó. Akkor 261 cm-es volt a tömörített hóréteg vastagsága. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a pálya minden pontján ilyen sok hó volt, de ez egy reális mutatószám az alsó pályaszakaszt illetően.

Mostanában újra fagyosak az éjszakák, így még több havat tudtunk gyártani az alsó részre. Sajnos a pálya felső szakaszán nem voltak ilyen kedvező feltételek a hógyártáshoz. Itt jön képbe a csörlős ratrak, mellyel rengeteg havat toltuk fel a hegyre és gyakorlatilag felújítottuk a felső szakaszt, illetve a négyüléses kiszállóját.

IMG_0545 IMG_0533 IMG_0529

Ha kell akár a végsőkig elmegyünk, és mindent megteszünk azért, hogy a síelőknek jó legyen. Ma hajnalban egy óriási hóhalmot képeztünk a pénztár mellett, melyet ma éjjel még gyarapítunk. Holnap jön egy homlokrakodó és néhány teherautó, majd megkezdődik a sok száz köbméter hó felszállítása a hegytetőre, ahonnan ratrakunkkal beépítjük a pályába.

IMG_7294 IMG_7303 IMG_7308

Legfrissebb méréseink alapján még mindig 120 cm-es a hóréteg az alsó szakaszon, melyhez ma éjjel még ágyúzunk. Lesz tehát annyi hó, hogy innen vihessünk akár későbbiekben is. Az időjárással kapcsolatban bizakodóak vagyunk, a hét második felére jöhet egy kellemes lehűlés.

Láthatjátok tehát, mindent megteszünk azért, hogy jó pályával várjuk vendégeinket. Gyertek és használjátok ki a lehetőséget, hétköznap kedvezményes jegyárakon lehet csúszni! Természetesen hétvégén is nyitva leszünk, március 15-én pedig megtartjuk már hagyományszerű sítalpas megemlékezésünket, a Nemzeti Csúszást.

Itt egy kis ízelítő a fantasztikus hangulatú tavaszi síelésből, ragyog az idő, a pálya pedig reggelre kifagy:

Megosztás: "Mindent megteszünk a síelőkért! A végsőkig elmegyünk a jó pályákért!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva