már 9, 2 év telt el

Mindent megteszünk a síelőkért! A végsőkig elmegyünk a jó pályákért!

IMG_05252Bizonyára emlékeztek arra, hogy két héttel ezelőtt egy akciónk keretében megmértük, hogy az 1-es pályánk alsó szakaszán milyen vastag a hó. Akkor 261 cm-es volt a tömörített hóréteg vastagsága. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a pálya minden pontján ilyen sok hó volt, de ez egy reális mutatószám az alsó pályaszakaszt illetően.

Mostanában újra fagyosak az éjszakák, így még több havat tudtunk gyártani az alsó részre. Sajnos a pálya felső szakaszán nem voltak ilyen kedvező feltételek a hógyártáshoz. Itt jön képbe a csörlős ratrak, mellyel rengeteg havat toltuk fel a hegyre és gyakorlatilag felújítottuk a felső szakaszt, illetve a négyüléses kiszállóját.

IMG_0545 IMG_0533 IMG_0529

Ha kell akár a végsőkig elmegyünk, és mindent megteszünk azért, hogy a síelőknek jó legyen. Ma hajnalban egy óriási hóhalmot képeztünk a pénztár mellett, melyet ma éjjel még gyarapítunk. Holnap jön egy homlokrakodó és néhány teherautó, majd megkezdődik a sok száz köbméter hó felszállítása a hegytetőre, ahonnan ratrakunkkal beépítjük a pályába.

IMG_7294 IMG_7303 IMG_7308

Legfrissebb méréseink alapján még mindig 120 cm-es a hóréteg az alsó szakaszon, melyhez ma éjjel még ágyúzunk. Lesz tehát annyi hó, hogy innen vihessünk akár későbbiekben is. Az időjárással kapcsolatban bizakodóak vagyunk, a hét második felére jöhet egy kellemes lehűlés.

Láthatjátok tehát, mindent megteszünk azért, hogy jó pályával várjuk vendégeinket. Gyertek és használjátok ki a lehetőséget, hétköznap kedvezményes jegyárakon lehet csúszni! Természetesen hétvégén is nyitva leszünk, március 15-én pedig megtartjuk már hagyományszerű sítalpas megemlékezésünket, a Nemzeti Csúszást.

Itt egy kis ízelítő a fantasztikus hangulatú tavaszi síelésből, ragyog az idő, a pálya pedig reggelre kifagy:

Megosztás: "Mindent megteszünk a síelőkért! A végsőkig elmegyünk a jó pályákért!" a következővel:

További Hírek
jan 23, 10 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 20 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 22, 1 nap telt el

Nagyon megéri hétköznap IS jönni Eplénybe síelni!

Működik a pályáink 98%-a, folyamatosan ratrakolunk, minden éjszaka vastagítjuk a pályák hórétegét! Hétköznap mindezt a minőséget kedvezményesen élvezheted! Gyere és próbáld ki Magyarország legjobb pályáit, már 7.235 méteren, …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva