feb 14, 5 év telt el

Most érdemes a Síarénába jönni!

Holnap szélcsend, fagypont közeli idő várható, további havazás nem lesz!
Ideális síelős idő várható, akár messzebbről is érdemes hozzánk síelést tervezni, hisz az utak is jól járhatóak! A napokban esett havat már minden főútról letakarították. Természetesen a sípályához vezető bekötőutat és a parkolókat is rendszeresen takarítjuk.
Az elmúlt két napban lehullott 35 cm friss hó és a vastagon hóágyúzott és rendszeresen ratrakolt pályák garantálják a kiváló síelést, soha nem tapasztalt, szédületes hóviszonyokkal.
Holnaptól már 6483 méter pálya lesz nyitva, amit az 5-ös pálya nyitásával szombaton 7188 méterre növelünk.
Magyarország legnagyobb és legváltozatosabb sípálya rendszere vár Benneteket, ahol mind a hét sílift és az összes szolgáltatás üzemelni fog.
Sorbanállásra sem a felvonóknál, sem a vendéglátó helyeken nem kell számítani, de még a jegyváltásnál sem. Extra jegyváltóhelyeket alakítunk ki Holle Anyó éttermében, ahol készpénzzel lehet jegyeket vásárolni.

Újra kinyit 450 méter hosszú szánkópályánk és közkívánatra egy 700 méteres ratrakolt körpályát és egy másfél kilométeres erdei diagonál pályát is kialakítunk a sífutás szerelmeseinek. A szánkópálya és a sífutópályák használata természetesen ingyenes.

A hosszabbik, erdei sífutópálya és a szánkópálya az Eplény falujában levő parkolóból közelíthető meg, melyet megfelelően kitáblázunk.

Megosztás: "Most érdemes a Síarénába jönni!" a következővel: