jan 27, 5 év telt el

Működnek a csákányos felvonók este 8-ig!

Működnek a csákányos felvonók, az 1-es 2-es és 3-mas, illetve a két tanulólift! Ameddig aggregátorról üzemelünk, a négyülőszékes Sólyom felvonót nem tudjuk elindítani, vagyis ma nem fog üzemelni. A nyitva tartást meghosszabbítottuk, este 8 óráig leszünk nyitva! Várunk Benneteket!

Hivatalos közleményünk a mai nappal kapcsolatban:

Reggel fél ötkor az E.ON 35 kVoltos földkábele tönkrement, mely Veszprém megye jó részén, így a Nordica Síarénában is teljes áramszünetet okozott.

A hiba a Síarénát kiszolgáló távvezetéken történt.

Köszönet az E.ON munkatársainak a gyors reagálásért. A helyzet mentéséért kihozott aggregátort 10:20-kor sikerült üzembe állítaniuk, mely elkezdett működni.

Örömmel tudattuk ekkor a hírt, hogy működünk, és bár átmeneti megoldással, de a problémákat elhárítottuk.

20 perc elteltével meghibásodott az aggregátor, melynek oka, hogy nyári gázolajjal volt feltöltve, mely egyszerűen belefagyott.

Az üzemképtelenné vált aggregátort a Nordica Síaréna dolgozói 2,5 órás kemény munkával megjavították, kicseréltük a gázolajat, és újból életre keltettük.

Délután fél kettőtől van villany és mind a három csákányos felvonónk, illetve a két tanuló felvonó is üzemel.

Sajnos a Sólyom nem tud működni, mert bár a villamos teljesítmény elég lenne, de az aggregátor vezérlése nem megfelelő a Sólyom számára.

Az E.ON ígérete szerint ma este 8 körülre megjavítják a meghibásodott kábelt, így holnapra garantált a teljes működés a Szent Sólyom felvonót is beleértve.

Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségért, mi mindent megteszünk, hogy csökkentsük vendégeink bosszúságát.

Reggel 9 órától mindenkit tájékoztattunk a bekötő úton a problémáról. Délután 2 óráig nyitott kapukkal működtek a felvonók. A kettes csákányos egész nap hibátlanul üzemelt, hiszen másik kábellel van megtáplálva, és délután kettőig folyamatosan nyitott kapukkal üzemelt! Ma este 8 óráig meghosszabbított nyitva tartással várunk mindenkit.

A mai naphoz még hozzá tartozik, hogy az áramingadozás tönkretette a teljes számítógépes- és jegyrendszerünket. A jegyek visszatérítése ezért csak később lehetséges, de mindenkit kárpótlunk.

Megosztás: "Működnek a csákányos felvonók este 8-ig!" a következővel: