feb 9, 5 év telt el

Nagyszerű pályák, alpesi élmény Eplényben!

A héten leesett hónak, valamint a rendszeres hóágyúzásnak köszönhetően kiváló körülmények várják a Nordica Síarénába látogatókat. Rengeteg hó van, 40-110 centiméteres rétegben borítja a sípályákat. Folyamatosan ágyúzunk éjjelente tovább növelve a vastagságot. Határ a csillagos bakonyi ég.

Mától 11 pályánk síelhető összesen 4811 méter hosszúságban, melyet a 7000 fős óránkénti felvonókapacitásunk szolgál ki. Minden sífelvonónk üzemel, többek között Magyarország egyetlen négyüléses felvonója a Szent Sólyom is.

A pályarendszer változatos. Nálunk csúszhattok az ország leghosszabb lesiklópályáján, amely több, mint 1900 méter hosszú és teljesen kezdőbarát.  A kezdők számára kialakított kék pályák mellett a gyakorlottabbak is megtalálják a nekik való terepet a piros lejtőkön. A profik sem unatkoznak. Hazánk legmeredekebb fekete pályája – a 4-es sípályánk – várja a tapasztalt síelőket. A legkisebbek a tanpályákon csiszolhatják tudásukat, a freestyle szerelmesei pedig Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkjában hódolhatnak szenvedélyüknek.

Ma a jegyeladó rendszer adatai alapján forgalmas napunk volt. Ennek ellenére nem volt tömeg a pályákon, és nem kellett várakozni sem a felvonóknál sem a jegyvásárlásnál, sem a vendéglátóhelyeken. Ez annak köszönhető, hogy sok pályánk van nyitva, minden sífelvonónk és vendéglátóhelyünk üzemel. Extra (készpénzes) jegyeladóhelyet alakítottunk ki az étterem pénztáránál és az egyik asztalánál a jegyváltás megkönnyítése érdekében.

Ez holnap is így lesz, azért  hogy minél jobban érezzétek magatokat nálunk! Vasárnap is ugyanennyi pályánk lesz nyitva, működni fog az összes sífelvonó és vendéglátóhely, és nyitva lesznek az extra pénztárak is.

 

 

Megosztás: "Nagyszerű pályák, alpesi élmény Eplényben!" a következővel: