jan 25, 5 év telt el

Nagyszerű pályaviszonyok, hétvégén még több pálya nyitva!

A mai napon 09:30-23:00-ig vagyunk nyitva. Ne feledjétek, hogy este 7 órától 11 óráig 40% kedvezménnyel síelhettek a gyönyörűen kivilágított pályákon.

A pályákat 60-70 centiméteres hóréteg borítja, állapotuk kiváló. Éjjel sikerült csodás porhavat lőni rájuk, a ratrak átjárta és szépen kifagyott. Ma síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, 1/c, 6-os, 7-es pálya, az 1-es tanulópálya, a 700 méteres sífutópálya és Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja is (összesen 3934 méter síelhető pálya). Üzemel a négyüléses, az 1-es és 2-es csákányos és az 1-es tanulólift is. Sorbanállásra ne is számítsatok!

A szél szerencsére nem olyan erős Eplényben, mint a Dunántúl többi részén, így a Sólyom is tud üzemelni és hófúvások sincsenek. Az utak teljesen tiszták, jól járhatóak (beleértve a sípályához vezető bekötőutat is).

Gőzerővel ágyúzzuk a sípályákat hazánk legnagyobb hóágyú parkjával. Szombaton reggel megnyitjuk a 4-es pályát jó minőségű, hóágyúzott hótakaróval. Számításaink szerint szombat délutántól síelhető lesz a 2-es és 3-as sípálya is. Múlt hétvégén megnyitottuk 700 méteres sífutó pályánkat, most hétvégétől pedig már szánkózni is lehet nálunk. A sífutónyomot is beleszámítva 14 pályán síelhettek összesen 6,5 kilométer hosszúságban, és szánkózhattok az élvezetes 450 méteres szánkópályán. Magyarország legnagyobb télisport centruma az eplényi Nordica Síaréna vár tehát mindenkit, aki aktívan szeretné tölteni a téli napokat.

Hétvégétől üzemel az összes sífelvonónk, tehát sorbanállnotok akkor sem kell.

Azért, hogy még legyen extra: a sebességetek is lemérhetitek síelés vagy snowboardozás közben.

Figyelem az alsó webkamerát kicseréltük! Ezért kérjük, hogy ürítsétek ki a böngészők gyorsítótárát az új élőkép eléréséhez! Köszönjük.

Megosztás: "Nagyszerű pályaviszonyok, hétvégén még több pálya nyitva!" a következővel: