feb 20, 5 év telt el

Nagyszerű síelős idő a következő napokra!

Hidegebb levegő érkezett a Síarénába, és a jelek szerint marad is nálunk. Mára és az előttünk álló napokra fagypont alatti hőmérsékletek várhatók, még nappalra is. Így a hófelszín nappal is kemény marad, kiváló síélményt biztosítva. Éjjelente végig húágyúzni fogunk a mínuszokban, továbbnövelve az amúgy is vastag hóréteget. Péntektől pedig természetes segítséget kapunk, havazás kezdődik. 20-25 cm friss hó várható.

Tehát az előttünk álló napokban nagyszerű síelős idő lesz. Tedd magad szabaddá és síelj most, hiszen az idő is adott! Ha pedig hihetetlen téli élményre vágysz, akkor gyere el pénteken és szombaton is a friss hóba!

Továbbra is több, mint 7 kilométer pályánk síelhető és hat sífelvonónk üzemel. Ezért sorban állás nélkül pörgősen felvonózhatsz és a következő sípályákat csúszhatod be: 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 2-es, a 2/b, a 3-as, a 4-es, 5-ös, a 6-os, a 7-es a T1, a T2, a T3, a T4, a T5, a T6 és a freestyle park. Ha hétköznap jössz, akkor a jegy is olcsóbb, mint hétvégén és sokkal kevesebben is vannak.

Ma “Szuperszerda” van, tehát 18:00 és 22:00 között féláron síelhetsz.

Az utak felülete teljesen takarított, tiszta. A Nordica Síaréna könnyedén megközelíthető.

 

Megosztás: "Nagyszerű síelős idő a következő napokra!" a következővel: