jan 8, 5 hónap telt el

Nem lesz erős szél, minden felvonónk üzemel!

A mai napon az időjárás előrejelzés azt mutatja, hogy nem lesz számottevő szél Eplényben, így zavartalanul tudsz majd csúszni!

Minden felvonónk üzemel 9:00-tól egészen 19:00-ig, beleértve az Audi Sport 4 üléses sífelvonót, az 1-es, 2-es, 3-as csákányost és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonót.

Tudsz majd síelni az A1-es, A7-es, Q3-as, A6-os Q2-es pálya alsó szakaszán, valamint a Q7-es és A4-es pályákon, több mint 4.100 méteren!

A A3-as pálya behavazása is folyamatban van, szeretnénk a jövő hét folyamán kinyitni!

A hóhelyzet a következőképpen alakul a Síaréna pályáin:

Hójelentés

Nyitva lesz a Das WeltAuto körvár a hegytetőn, hogy meg tudj melegedni két csúszás között, a Holle Anyó étterme, a Holle Anyó pizzériája az emeleten, valamint a Kemencés büfé!

Foglalj időpontot és bérelj felszerelést!

Síiskolánk és az Intersport Síkölcsönző várja kezdő és haladó vendégeit, hogy a megfelelő tudást és felszerelést nyújtsa nektek!

Kövess minket Facebookon is:

 

Megosztás: "Nem lesz erős szél, minden felvonónk üzemel!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 1 hét telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 1 hét telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva