jan 8, 3 hónap telt el

Nem lesz erős szél, minden felvonónk üzemel!

A mai napon az időjárás előrejelzés azt mutatja, hogy nem lesz számottevő szél Eplényben, így zavartalanul tudsz majd csúszni!

Minden felvonónk üzemel 9:00-tól egészen 19:00-ig, beleértve az Audi Sport 4 üléses sífelvonót, az 1-es, 2-es, 3-as csákányost és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonót.

Tudsz majd síelni az A1-es, A7-es, Q3-as, A6-os Q2-es pálya alsó szakaszán, valamint a Q7-es és A4-es pályákon, több mint 4.100 méteren!

A A3-as pálya behavazása is folyamatban van, szeretnénk a jövő hét folyamán kinyitni!

A hóhelyzet a következőképpen alakul a Síaréna pályáin:

Hójelentés

Nyitva lesz a Das WeltAuto körvár a hegytetőn, hogy meg tudj melegedni két csúszás között, a Holle Anyó étterme, a Holle Anyó pizzériája az emeleten, valamint a Kemencés büfé!

Foglalj időpontot és bérelj felszerelést!

Síiskolánk és az Intersport Síkölcsönző várja kezdő és haladó vendégeit, hogy a megfelelő tudást és felszerelést nyújtsa nektek!

Kövess minket Facebookon is:

 

Megosztás: "Nem lesz erős szél, minden felvonónk üzemel!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva