jan 8, 2 hét telt el

Nem lesz erős szél, minden felvonónk üzemel!

A mai napon az időjárás előrejelzés azt mutatja, hogy nem lesz számottevő szél Eplényben, így zavartalanul tudsz majd csúszni!

Minden felvonónk üzemel 9:00-tól egészen 19:00-ig, beleértve az Audi Sport 4 üléses sífelvonót, az 1-es, 2-es, 3-as csákányost és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonót.

Tudsz majd síelni az A1-es, A7-es, Q3-as, A6-os Q2-es pálya alsó szakaszán, valamint a Q7-es és A4-es pályákon, több mint 4.100 méteren!

A A3-as pálya behavazása is folyamatban van, szeretnénk a jövő hét folyamán kinyitni!

A hóhelyzet a következőképpen alakul a Síaréna pályáin:

Hójelentés

Nyitva lesz a Das WeltAuto körvár a hegytetőn, hogy meg tudj melegedni két csúszás között, a Holle Anyó étterme, a Holle Anyó pizzériája az emeleten, valamint a Kemencés büfé!

Foglalj időpontot és bérelj felszerelést!

Síiskolánk és az Intersport Síkölcsönző várja kezdő és haladó vendégeit, hogy a megfelelő tudást és felszerelést nyújtsa nektek!

Kövess minket Facebookon is:

 

Megosztás: "Nem lesz erős szél, minden felvonónk üzemel!" a következővel:

További Hírek
jan 20, 24 óra telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

A5-ös pálya – helyzetjelentés

A mai napon a Q5-ös pályát sikeresen megnyitottuk! Az A5-ös pályán annyi havat gyártottunk, hogy ratrakosaink alig tudták győzni a sok munkát, így sajnos késünk az A5-ös pálya megnyitásával! Türelmeteket és megértéseteket köszö…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva