jan 21, 4 év telt el

Szombattól nyitva az 1-es pálya alsó fele, vasárnaptól szárnyal a négyüléses!

Elkezdtük a hógyártást. A folytatódó lehűlés mellett péntekre természetes havazás is várható.

Minden erőnket a hóágyúzásra fordítjuk, kihozzuk a maximumot az időjárás adta lehetőségekből. A pályák nyitásának menetrendje várhatóan az alábbiak szerint alakul majd:

  • pénteken 10-től 18 óráig tartunk nyitva az 1-es pálya alsó 130 méteres szakaszával és a tanulópályával. A felvonók közül az 1-es csákányost és a T1 felvonót működtetjük, nyitva lesz a síiskola, a kölcsönző és a Kemencés Büfé.
  • szombattól síelhető az 1-es pálya alsó szakasza, az 1/b pálya és a T1 tanulópálya, a felvonók közül az 1-es csákányos és a T1 felvonók működnek. Reggel 09 órától este 20 óráig leszünk nyitva a síiskolával, a kölcsönzővel, Holle Anyó Éttermével és a Kemencés Büfével.
  • Vasárnaptól szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulólift, síelhető lesz a teljes 1-es pálya, az 1/b és a T1 pályánk. Reggel 09 órától este 18 óráig leszünk nyitva a síiskolával, a kölcsönzővel, Holle Anyó Éttermével és a Kemencés Büfével.
Figyeljétek híreinket, a fejleményekről folyamatos tájékoztatást adunk!

Már most lefoglalhatod hétvégi sí- vagy snowboard óráidat. Holle Anyó Panziójában is van még hely, ha több napra tervezel, de nálunk foglalhatod le a legkedvezőbb szálláscsomagot is a környék változatos szálláshely kínálatából.

Megosztás: "Szombattól nyitva az 1-es pálya alsó fele, vasárnaptól szárnyal a négyüléses!" a következővel: