jan 26, 5 év telt el

Ragyogó idő, rengeteg hó!

Holnapra még a mainál is naposabb időt jósolnak a meteorológusok. A hó szuper és rengeteg van.

Ma sokan ellátogattak hozzánk, de hála a sok felvonónak néhány percnél többet nem kell várakozni, a változatos pályákon pedig mindenki kedvére barangolhat. Mától összesen 14 sípályánk van nyitva 6,5 kilométer hosszúságban.

Síelhető Magyarország leghosszabb lesiklópályája, 1927 méter hosszan, csupa kezdőbarát kék jelölésű. Akik kicsit meredekebb pályákra vágynak, azok csúszhatnak a piros és fekete jelölésű lejtőkön, köztük hazánk legmeredekebb sípályájával. A freestyle szerelmeseit pedig Freeski és Snowboardparkunk várja. Sebességmérő szakaszunkon mindenki tesztelheti, hogy mennyire gyorsan tud suhanni.

Üzemel Magyarország leghosszabb szánkópályája is itt Eplényben, mely a faluban levő parkolóból közelíthető meg egy erdei ösvényen keresztül. Sőt egy -a völgyben levő- 700 méteres pályán még sífuthattok is. A sífutó- és a szánkópálya használata ingyenes.

Vendéglátó kapacitásunkat megnöveltük. Mostantól még több mindent kínálunk bárunkban, továbbá jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk Holle Anyó éttermében a jegyváltás gördülékenyebbé tétele érdekében.

A zökkenőmentes parkolásról, új “Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszerünk gondoskodik, ráadásul még két kisbusszal is szállítjuk vendégeinket.

A mai napon sikeresen lezajlott a Várpalotai Hóbarátok Egyesület síversenye a hatos pályánkon. Vasárnap nem lesz síversenyünk egyik pályán sem.

 

 

Megosztás: "Ragyogó idő, rengeteg hó!" a következővel: