dec 29, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!

Folyamatosan ágyúzunk, naponta 7 000 köbméter havat készítünk a hóágyúkkal. Jelentős mennyiségű természetes hó is esett tegnap, nagyszerű téli hangulat van. Az utak jól járhatóak, a személyzet már a reggeli órákban gond nélkül ideért a pályára – várjuk a vendégeket.

Reggel kilenc órától este kilenc óráig tartunk ma nyitva. A mai naptól síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, valamint a T1, T2 és T3 oktatópályák összesen 1580 méter hosszúságban, csodás hóval. Folytatjuk az ágyúzást és a következő napokban újabb pályák megnyitása várható. December 31-től indul a hetes, január 02-től pedig a hatos pályánk.

Az erős széllökések miatt a reggeli órákban az ülőlift nem üzemel. Déltől viszont indul a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó  is, mert a szél csendesedik. Egész nap üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, a T1 és T2 felvonók.

Nyitva a síiskolánk, lehet jönni oktatásra és természetesen kölcsönzőnk is várja a vendégeket. Nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

Aki a téli szünetben síjegyet vált a Nordica Síarénába, az a jegypénztárban kap egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány felhasználható a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

A téli szünet teljes időtartama alatt hétvégi jegyáraink vannak érvényben.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva