dec 29, 3 év telt el

Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!

Folyamatosan ágyúzunk, naponta 7 000 köbméter havat készítünk a hóágyúkkal. Jelentős mennyiségű természetes hó is esett tegnap, nagyszerű téli hangulat van. Az utak jól járhatóak, a személyzet már a reggeli órákban gond nélkül ideért a pályára – várjuk a vendégeket.

Reggel kilenc órától este kilenc óráig tartunk ma nyitva. A mai naptól síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, valamint a T1, T2 és T3 oktatópályák összesen 1580 méter hosszúságban, csodás hóval. Folytatjuk az ágyúzást és a következő napokban újabb pályák megnyitása várható. December 31-től indul a hetes, január 02-től pedig a hatos pályánk.

Az erős széllökések miatt a reggeli órákban az ülőlift nem üzemel. Déltől viszont indul a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó  is, mert a szél csendesedik. Egész nap üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, a T1 és T2 felvonók.

Nyitva a síiskolánk, lehet jönni oktatásra és természetesen kölcsönzőnk is várja a vendégeket. Nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

Aki a téli szünetben síjegyet vált a Nordica Síarénába, az a jegypénztárban kap egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány felhasználható a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

A téli szünet teljes időtartama alatt hétvégi jegyáraink vannak érvényben.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva