dec 29, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!

Folyamatosan ágyúzunk, naponta 7 000 köbméter havat készítünk a hóágyúkkal. Jelentős mennyiségű természetes hó is esett tegnap, nagyszerű téli hangulat van. Az utak jól járhatóak, a személyzet már a reggeli órákban gond nélkül ideért a pályára – várjuk a vendégeket.

Reggel kilenc órától este kilenc óráig tartunk ma nyitva. A mai naptól síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, valamint a T1, T2 és T3 oktatópályák összesen 1580 méter hosszúságban, csodás hóval. Folytatjuk az ágyúzást és a következő napokban újabb pályák megnyitása várható. December 31-től indul a hetes, január 02-től pedig a hatos pályánk.

Az erős széllökések miatt a reggeli órákban az ülőlift nem üzemel. Déltől viszont indul a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó  is, mert a szél csendesedik. Egész nap üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, a T1 és T2 felvonók.

Nyitva a síiskolánk, lehet jönni oktatásra és természetesen kölcsönzőnk is várja a vendégeket. Nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

Aki a téli szünetben síjegyet vált a Nordica Síarénába, az a jegypénztárban kap egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány felhasználható a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

A téli szünet teljes időtartama alatt hétvégi jegyáraink vannak érvényben.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!" a következővel:

További Hírek
jan 23, 12 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 22, 1 nap telt el

Nagyon megéri hétköznap IS jönni Eplénybe síelni!

Működik a pályáink 98%-a, folyamatosan ratrakolunk, minden éjszaka vastagítjuk a pályák hórétegét! Hétköznap mindezt a minőséget kedvezményesen élvezheted! Gyere és próbáld ki Magyarország legjobb pályáit, már 7.235 méteren, …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva