dec 29, 3 év telt el

Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!

Folyamatosan ágyúzunk, naponta 7 000 köbméter havat készítünk a hóágyúkkal. Jelentős mennyiségű természetes hó is esett tegnap, nagyszerű téli hangulat van. Az utak jól járhatóak, a személyzet már a reggeli órákban gond nélkül ideért a pályára – várjuk a vendégeket.

Reggel kilenc órától este kilenc óráig tartunk ma nyitva. A mai naptól síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, valamint a T1, T2 és T3 oktatópályák összesen 1580 méter hosszúságban, csodás hóval. Folytatjuk az ágyúzást és a következő napokban újabb pályák megnyitása várható. December 31-től indul a hetes, január 02-től pedig a hatos pályánk.

Az erős széllökések miatt a reggeli órákban az ülőlift nem üzemel. Déltől viszont indul a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó  is, mert a szél csendesedik. Egész nap üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, a T1 és T2 felvonók.

Nyitva a síiskolánk, lehet jönni oktatásra és természetesen kölcsönzőnk is várja a vendégeket. Nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

Aki a téli szünetben síjegyet vált a Nordica Síarénába, az a jegypénztárban kap egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány felhasználható a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

A téli szünet teljes időtartama alatt hétvégi jegyáraink vannak érvényben.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva