dec 29, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!

Folyamatosan ágyúzunk, naponta 7 000 köbméter havat készítünk a hóágyúkkal. Jelentős mennyiségű természetes hó is esett tegnap, nagyszerű téli hangulat van. Az utak jól járhatóak, a személyzet már a reggeli órákban gond nélkül ideért a pályára – várjuk a vendégeket.

Reggel kilenc órától este kilenc óráig tartunk ma nyitva. A mai naptól síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, valamint a T1, T2 és T3 oktatópályák összesen 1580 méter hosszúságban, csodás hóval. Folytatjuk az ágyúzást és a következő napokban újabb pályák megnyitása várható. December 31-től indul a hetes, január 02-től pedig a hatos pályánk.

Az erős széllökések miatt a reggeli órákban az ülőlift nem üzemel. Déltől viszont indul a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó  is, mert a szél csendesedik. Egész nap üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, a T1 és T2 felvonók.

Nyitva a síiskolánk, lehet jönni oktatásra és természetesen kölcsönzőnk is várja a vendégeket. Nyitva tart Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

Aki a téli szünetben síjegyet vált a Nordica Síarénába, az a jegypénztárban kap egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány felhasználható a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

A téli szünet teljes időtartama alatt hétvégi jegyáraink vannak érvényben.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – rengeteg hó – 1580 méter síelhető pálya – jól járható utak!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva