dec 18, 4 év telt el

Porhótenger – szárnyal a négyüléses – 35% kedvezmény!

Óriási mennyiségű frissen ratrakolt porhó a pályákon. Az éjjel 26 hóágyúval 3500 köbméter havat gyártottunk, most reggel is mennek még az ágyúk. Nyitáskor átállunk teljesen a 6-os és 7-es pályákra 18 hóágyúval. December 14-e óta 14 000, szezonkezdet óta pedig 34 000 köbméter havat gyártottunk a pályákra. Holnap reggelig további 6 000 köbméter hó készül még.

A holnapi napon valószínűleg meg tudjuk nyitni a T2 tanulópályát. Ha továbbra is megfelelő lesz a hőmérséklet, akkor hétvégén akár már a 6-os és 7-es pályákon is lehet majd csúszni, de még nagyon sok múlik az időjáráson.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Üzemel a négyüléses felvonó és a tanulólift, a csákányos pedig készenlétben fog állni. Szükség esetén elindítjuk azt is. Síelhető a teljes 1-es pálya és az 1/b pálya és T1 tanpálya. Ezeket vastag, frissen ratrakolt porhóréteg borítja. Nyitva a síiskola, a kölcsönző és Holle Anyó Étterme is.

Az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárainkból 20% extra kedvezményt adunk. Egészen Karácsonyig 20% engedmény jár az érvényes jegyárakból és a síoktatásból.

Ha már akció, akkor érdemes benézni a Sportokbolja.hu webáruházba. Nagyszerű Karácsony előtti akcióik vannak.

Megosztás: "Porhótenger – szárnyal a négyüléses – 35% kedvezmény!" a következővel: