jan 27, 2 év telt el

Síelj hétköznap kedvezménnyel – csodás pálya egész héten!

Az utóbbi napokban jelentős mennyiségű friss hó esett a Nordica Síarénában. Fantasztikus téli hangulat uralkodik a sípályán.

Szerdán 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Megéri hétköznap jönni, mert ilyenkor kb 15%-al olcsóbb a jegy, mint hétvégeken és a pályán is kevesebben vannak. Sorban állás nélkül lehet körözni, egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift.

Fantasztikus minőségű az 1-es pályánk és a tanulópálya. Mindemellett nyitva van még az 1/b, a 6-os és a 7-es is, ezeken a pályákon néhol vékonyabb a hóréteg, de jól síelhetőek.

A folytatásban is marad az igazi téli időjárás. Amikor csak tudunk hóágyúzunk, éjjelente pedig ratrakjaink simítják le a hófelszínt. Szerencsére természetes hóban sincs hiány. Alpesi hangulattal várjuk vendégeinket egész héten.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezménnyel – csodás pálya egész héten!" a következővel:

További Hírek
jan 20, 17 óra telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 1 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 1 nap telt el

A5-ös pálya – helyzetjelentés

A mai napon a Q5-ös pályát sikeresen megnyitottuk! Az A5-ös pályán annyi havat gyártottunk, hogy ratrakosaink alig tudták győzni a sok munkát, így sajnos késünk az A5-ös pálya megnyitásával! Türelmeteket és megértéseteket köszö…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva