feb 1, 2 év telt el

Síelj hétköznap kedvezménnyel!

Érdemes akár kivenni néhány nap szabadságot, és hétköznapra időzíteni a síelést. Hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők, és kevesebben is vannak mint hétvégén. Tiéd a pálya! Facebook oldalunkon számos fotó és videó megtalálható a pályákról.

A továbbiakban is igazi téli időjárás van kilátásban, gyere és használd ki az alkalmat! Az előrejelzések alapján jövő héten is számíthatunk természetes hóra.

Az éjszakai fagyokban hóágyúzunk, a pályákat pedig ratrakjainkkal simítjuk le.  Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, utána pedig Szuperkedd, amikor este tíz óráig síelhetsz. Ez még nem minden, Szuperkedden 40% kedvezményt adunk az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Hétköznapokon is szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Síelhető az összes pályánk. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályáinkon és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag hóréteg van. Itt nagyon sokat hóágyúztunk.

A többi pályánkon zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet ágyúzzuk ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Hétköznapokon is várja vendégeit síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, A Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezménnyel!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 6 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva