feb 1, 3 év telt el

Síelj hétköznap kedvezménnyel!

Érdemes akár kivenni néhány nap szabadságot, és hétköznapra időzíteni a síelést. Hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők, és kevesebben is vannak mint hétvégén. Tiéd a pálya! Facebook oldalunkon számos fotó és videó megtalálható a pályákról.

A továbbiakban is igazi téli időjárás van kilátásban, gyere és használd ki az alkalmat! Az előrejelzések alapján jövő héten is számíthatunk természetes hóra.

Az éjszakai fagyokban hóágyúzunk, a pályákat pedig ratrakjainkkal simítjuk le.  Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, utána pedig Szuperkedd, amikor este tíz óráig síelhetsz. Ez még nem minden, Szuperkedden 40% kedvezményt adunk az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Hétköznapokon is szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Síelhető az összes pályánk. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályáinkon és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag hóréteg van. Itt nagyon sokat hóágyúztunk.

A többi pályánkon zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet ágyúzzuk ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Hétköznapokon is várja vendégeit síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, A Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezménnyel!" a következővel:

További Hírek
okt 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 2, 3 hét telt el

Szezonbérlet akció Eplényben

Már csak 1 hét és kapható a 2017/2018-as szezonbérlet az Intersport Síarénába Eplénybe! Október 9-től kapható lesz az egész szezonra érvényes bérlet Eplénybe! Szezonbérletre Fel! Miért jó a szezonbérlet? Bármikor síelhetsz / sn…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 26, 4 hét telt el

A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!

Nem mellébeszélés, ez így van. A pályahossz bővítés és a megnövekedett hóágyú létszám miatt a ratrakolást is fejlesztenünk kell. Ebben a Prinoth lesz a partnerünk. A jelenleg meglévő Prinoth Leitwolf típusú csörlős gépünk me…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva