feb 1, 2 év telt el

Síelj hétköznap kedvezménnyel!

Érdemes akár kivenni néhány nap szabadságot, és hétköznapra időzíteni a síelést. Hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők, és kevesebben is vannak mint hétvégén. Tiéd a pálya! Facebook oldalunkon számos fotó és videó megtalálható a pályákról.

A továbbiakban is igazi téli időjárás van kilátásban, gyere és használd ki az alkalmat! Az előrejelzések alapján jövő héten is számíthatunk természetes hóra.

Az éjszakai fagyokban hóágyúzunk, a pályákat pedig ratrakjainkkal simítjuk le.  Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, utána pedig Szuperkedd, amikor este tíz óráig síelhetsz. Ez még nem minden, Szuperkedden 40% kedvezményt adunk az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Hétköznapokon is szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Síelhető az összes pályánk. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályáinkon és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag hóréteg van. Itt nagyon sokat hóágyúztunk.

A többi pályánkon zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet ágyúzzuk ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Hétköznapokon is várja vendégeit síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, A Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezménnyel!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva