feb 1, 2 év telt el

Síelj hétköznap kedvezménnyel!

Érdemes akár kivenni néhány nap szabadságot, és hétköznapra időzíteni a síelést. Hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők, és kevesebben is vannak mint hétvégén. Tiéd a pálya! Facebook oldalunkon számos fotó és videó megtalálható a pályákról.

A továbbiakban is igazi téli időjárás van kilátásban, gyere és használd ki az alkalmat! Az előrejelzések alapján jövő héten is számíthatunk természetes hóra.

Az éjszakai fagyokban hóágyúzunk, a pályákat pedig ratrakjainkkal simítjuk le.  Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, utána pedig Szuperkedd, amikor este tíz óráig síelhetsz. Ez még nem minden, Szuperkedden 40% kedvezményt adunk az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Hétköznapokon is szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Síelhető az összes pályánk. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályáinkon és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag hóréteg van. Itt nagyon sokat hóágyúztunk.

A többi pályánkon zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet ágyúzzuk ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Hétköznapokon is várja vendégeit síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, A Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezménnyel!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva