feb 1, 2 év telt el

Síelj hétköznap kedvezménnyel!

Érdemes akár kivenni néhány nap szabadságot, és hétköznapra időzíteni a síelést. Hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők, és kevesebben is vannak mint hétvégén. Tiéd a pálya! Facebook oldalunkon számos fotó és videó megtalálható a pályákról.

A továbbiakban is igazi téli időjárás van kilátásban, gyere és használd ki az alkalmat! Az előrejelzések alapján jövő héten is számíthatunk természetes hóra.

Az éjszakai fagyokban hóágyúzunk, a pályákat pedig ratrakjainkkal simítjuk le.  Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, utána pedig Szuperkedd, amikor este tíz óráig síelhetsz. Ez még nem minden, Szuperkedden 40% kedvezményt adunk az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Hétköznapokon is szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Síelhető az összes pályánk. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályáinkon és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag hóréteg van. Itt nagyon sokat hóágyúztunk.

A többi pályánkon zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet ágyúzzuk ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Hétköznapokon is várja vendégeit síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, A Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezménnyel!" a következővel:

További Hírek
jan 21, 10 óra telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 20, 1 nap telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva