feb 25, 5 év telt el

Síelj hétköznap kedvezményesen!

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Eplény ma is az ország leghidegebb része. Nappal a hőmérséklet +3 fok volt a hegyen a völgyben pedig ennél is kevesebb, ezért számottevő olvadás nem volt. A tömör hóréteg még mindig szép vastag, a felszíne egy kicsit kásás, de jól síelhető. Továbbra is számos pályánkon csúszhatsz, a felvonóknál nem kell várni mert a négyülésessel együtt összesen hat síliftünk működik.

Megéri eljönni, mert a jegyárak kedvezményesebbek, mint a hétvégeken és még sok pályánk nyitva.

Ne feledjétek, hogy “Szuperszerdán” 50%, “Extrapénteken” pedig 40% extra kedvezménnyel várunk Titeket az éjszakába nyúló síelésre 18:00-tól 22:00-ig.

Most még bőven van hó a pályákon, érdemes kihasználni. Ugyanakkor még nem szabad elköszönni a szezontól. A kora tavaszi időjárás még bármit hozhat. Emlékezzetek csak vissza! 2010 márciusának közepén még -15 fokban hóágyúztunk éjjelente, nappal pedig kiváló minőségű porhavon lehetett síelni egy anticiklonnak köszönhetően. Abban az évben április elején még közel egy méteres hó volt az 1-es pálya alján. A hóágyúzott technikai hó hihetetlenül jól bírja.

 

 

Megosztás: "Síelj hétköznap kedvezményesen!" a következővel: