már 24, 5 év telt el

Síelj tavaszi porhavon – és nyerj a másfél milliós nyereményekből!

Nagymennyiségű friss tavaszi porhó készül az éjszaka folyamán. A pályákat leratrakoltuk, reggelre kifagytak. Jól síelhető az 1-es, az 1/b, a T1 és a 7-es pályánk. Üzemel a négyüléses felvonónk, valamint az 1-es és a 2-es csákányos. Várakozni biztosan nem kell a lifteknél. A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Mától nappal is hideg lesz, éjszakánként hóágyúzunk és kiadós mennyiségű természetes hó is várható. Húsvétig lehet síelni Eplényben.

Jól jár, aki jegyet/bérletet vált, mert 20% kedvezményt adunk. Ezen felül aki Húsvétig nálunk síel, az részt vehet egy nyereményjátékon és akár 3 évig ingyen síelhet, vagy éppen egy Audi A3 teszthétvégével lehet gazdagabb. Összesen 1,5 millió Ft értékben várnak gazdára a nyeremények. Részletek itt. Minél többször jössz el, annál nagyobb eséllyel nyersz. Nyereményjáték a Nordica Síaréna, a Síelők.hu és az Időkép.hu jóvoltából.

Ha még nem tudsz síelni, nem késő elkezdened a kettőt fizetsz-hármat kapsz oktatáson. Hétfőtől két órás oktatásért, három órát kapsz.

Megosztás: "Síelj tavaszi porhavon – és nyerj a másfél milliós nyereményekből!" a következővel: