Síoktatók

 

Takács György

Frame right

Bemutatkozás: 2008 óta oktat Eplényben kicsiket és nagyokat,a kezdőtől a haladóig. A Síoktatók Magyarországi Szövetségének,a Magyar Síakadémiának,tagja.
Hobbija a kerékpározás,vitorlázás,természetjárás

 

 

Bohák István

Frame right

Bemutatkozás: Másfél éves kora óta síel. 2 külön egyesületnél is vizsgázott, mint oktató. (2000.SMSZ *, 2011 Síakadémia C, 2013 Síakadémia B). Főleg sít (alpesi, carving) oktat, de 2005 óta foglalkozik deszkás tanítványokkal is. Európa számos sípályáján/síiskolájában tanított már, a külföldi tapasztalatait jelenleg Eplényben kamatoztatja.
Tanítványai Lufibohóc vagy Lufi néven ismerik.

 

Kácsor Árpád

Frame right

Bemutatkozás: Alpesi síoktató, vállal egyéni, csoportos, felnőtt és gyerek oktatást a kezdő szinttől a versenyzőig. Tagja a Síoktatók országos Szövetségének és a Magyar Síakadémiának.
Végzettsége: 1986. TFTI edző (Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézet), 2003. UTICEL Lyzovania „C” (Szlovák Állami Síoktató), 2005. SMSZ síoktató **, 2005. Magyar Síakadémia „C” típusú síoktató

 

 

Vajthó László

Frame right

Bemutatkozás: SMSZ *-os síoktató vagy, végzettségét 2013-ban szerezte, bár mintegy 30 éve síel és oktat. Ez alatt a 30 év alatt nagy tapasztalatokra tett szert az egészen kis gyermekek valmint a felnőttek, magán- és csoportos oktatásban, és a velük való együttműködésben is. 2013. óta az Eplényi Síarénában oktatóként dolgozik, napi 4-6 oktatási órát, teljes szezonban. Oktatásokat 3 éves kortól, a profi sí és carving technika képzéséig vállal.

 

Metzing Csaba

Frame right

Bemutatkozás: 2007 óta Snowboard oktató. A Semmelweis Egyetem – Testnevelési és sporttudományi Karán (TF) szerezte a diplomáját.
Mátraszentimrén, Kékestetőn, Műanyag borítású pályán és Eplényben szerezte a tapasztalatát.

 

Dibusz Judit

Frame right

Bemutatkozás: Testnevelő tanári végzettsége mellé 2010-ben szerezte meg síoktatói képesítést a Snowsports Acadeny-nél, azóta oktat a Síarénában, elsősorban gyermekeket és kezdő felnőtteket.

 

 

Kiss András

Frame right

Bemutatkozás: 1968 óta síel,a Snowsports Academy-nél szerezte a síoktatói képesítését. Kezdőtől versenyző szintig vállal oktatást. Részt vesz a Síaréna utánpótlás nevelő program beindításában.

 

 

Szentmiklóssy Imre

Frame right

Bemutatkozás: Imre, 4 éves kora óta síel, 11 éves korában kezdett a versenyzéssel foglalkozni. 13 évesen az ausztriai helyi versenyeken mérettette meg magát, majd miután abbahagyta versenyzői pályafutását, szintén Ausztriában szerezte meg síoktatói végzettségét. Célja, hogy a síelést ne csak megtanítsa, hanem megszerettesse az emberekkel.

 

Szirbek József

Frame right

Bemutatkozás: Zircen született, már akkor a Bakonyban síelt, amikor még az Eplényi pálya nem is létezett. 50 éve sízik, rengeteg embert megtanított a “lécforgatás” rejtelmeire, a 3 éves kisgyermektől kezdve a 70 éves vidéki plébános úrig. A zirci veterán síklub ZVSK alapítója, amely középpontjában áll a versenyek rendezése és a tehetséges juniorok felkarolása, illetve néha még ők, az “öregek” is versenyeznek. Sítechnikai kérdésekben /lécek ,felszerelés / bármit kérdezhetnek tőle, anno a 60-as 70 -es években maga készítette léceit asztalos műhelyekben. Rengeteg sílécet kipróbált, maga is készítek most is különleges paraméterű léceket.

 

Solcz Gábor

Frame right

Bemutatkozás: Hamarosan

 

 

Varga Balázs

Frame right

Bemutatkozás: Balázs, 28 éves veszprémi testnevelő tanár. Már több, mint 15 éve síel. Szakmámból kifolyólag a szombathelyi egyetemen, valamint a Tesnevelési Főiskolán is foglalkozott sízéssel, de a Budapesten töltött évek alatt végezte el a TF és a Síoktatók Magyarországi Szövetsége által szervezett tanfolyamot. Ezek után 2012-ben kezdett oktatni Eplényben. Főállásként a Vetési Albert Gimnáziumban tanít, ezért a sípályán főként hétvégenként elérhető.

 

Sütő Gábor

Frame right

Bemutatkozás: Eplényben kezdett el dolgozni síoktatóként 4 éve. A képesítését a SkiCult-nál szerezte, és mai napig az ő tematikájuk szerint oktat (StrongBase Level D). Próbálva haladni a síelés fejlődésével, szem előtt tartva a síkúlturát. “Saját nevelésű játékos”  környékbeliként,  az Eplényi új korszak (hóágyúk stb..) kezdete óta szezonbérletes, télen minden szabadidejét a pályán (vagy a Balaton jegén) tölti. Tanulásként pár hetet Ausztriában is oktat ottani síiskolákban, és így már biztosan állítja, hogy Eplényben nincs szégyellnivalónk oktatás terén sem. Természetesen tagja a Magyar Síoktatók Szövetségének, ahol a továbbképzéseken vesznek részt kollégáival. Idén megszerezte a 2 csillagos minősítést.

 

Csóka Tamás

Frame right

Bemutatkozás: 12 éve síel és teljesen rabja ennek a sportnak. Amikor sílécen van, teljesen kikapcsol és megnyugtat, ezért is oktatja mások számára is kedvenc hobbiját. A carving síelést és annak alapjait tanítja minden korosztálybak a Síarénában immáron harmadik éve. Végzettségét a Skiculture Kft-nél szerezte 2013-ban és azóta dolgozik a Nordica Síarénában síoktatóként. Emellett a Szekszárdi Sí-Elek Sítanoda vezetője 2014 óta. Minden tanítványt kihívásként kezel. Eltökélt szándéka a tudását minél több embernek átadni, hogy ezáltal könnyebben és hatékonyabban tudjon majd síelni. Minden jelentkezőt vár a Síarénában egész szezon alatt.”

 

Jakab Viktor

Frame right

Bemutatkozás: 10 éves síoktatói gyakorlata van, Ausztriában a Karintiai Klippitztőrlben a Loike síiskolában, Alpesi sí egyénit, csoportot, gyermeket, felnőttet, kezdőt, haladót, magyar illetve német nyelven oktat. Tagja a Magyar Síakadémia Egyesületnek, a KSSV – Karintiai Síoktatók Egyesületének és a Várpalotai Hóbarátok Egyesületnek.

 

Komár Balázs

Frame right

Bemutatkozás: A Sioktatók Magyarországi Szövetségének 2 csillagos végzettségű,a Magyar Síakadémia “B”vizsgás,örökös alapító tagja,12 év franciaországi,7 év olaszországi, továbbá 5 év ausztriai síiskolai gyakorlattal rendelkező síoktató.Kezdőtől a haladig, alapfokú telemark és sífutó, valamint fogyatékkal síelők oktatását vállalja.

 

Bocsi József

Frame right

Bemutatkozás: Hét éves koromban kezdett síszakosztályban síelni és versenyezni a Mátrában. Később hobbysíelőként folytatta, azonban szívesen versenyzik a mai napig is. A Skiculture Kft.-nél szerezte síoktatói végzettségét 2013-ban, azóta oktat a Nordica Síarénában, Eplényben.”

 

máj 22, 4 nap telt el
Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!
Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k...
Olvas   Hozzászólások kikapcsolva