sze 22, 3 év telt el

Sítáborok kitűnő ár-érték aránnyal már 16 600 Ft-tól!

epleny_si_622Kitűnő ajánlatokkal várjuk a sítáborozni vágyókat. Csomagjaink verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkeznek, hiszen a külföldi táborokkal szemben hozzánk nem kell messze utazni – a tábor minden napján lehet síelni, ráadásul a síbérletekhez esti síelési lehetőség is tartozik.

A Nordica Síarénában minden olyan szolgáltatás megtalálható, ami a nyugati síterepeken megszokott, így garantált a csodás élmény. Tudásszinttől függetlenül várjuk csoportok jelentkezését. Igény esetén oktatót és felszerelést is biztosítunk helyszínen kialakított kölcsönzőnkben, illetve síiskolánkban.

A szálláshelyek tekintetében is rendkívül széles választékkel várjuk az érdeklődőket. A 22 fős pályaszállástól kezdve, a 23-44 fős vendégházakon/panziókon át, a 115 fős, 3 csillagos hotelig kínálunk szálláslehetőséget.

Kifejezetten diákcsoportok részére kialakított ajánlatunk itt található!

További szálláshelyek és egyénre szabott utazási csomagok egyedi igények alapján. A részletes, az Önök igényei alapján kialakított ajánlatot kérje irodánktól! Tel.: +36 70 425 7674 Email: szallas@siarena.hu ; info@siarena.hu

Megosztás: "Sítáborok kitűnő ár-érték aránnyal már 16 600 Ft-tól!" a következővel: