feb 17, 6 év telt el

Snow-day

 

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre, az ezúttal egynapos Snow-day, mely számos egyéb rendezvényt ölel magába. A hétvége folyamán az 1-es pálya folyamatosan teljes hosszában és szélességében, korlátozások nélkül síelhető lesz. A hétvége alkalmából 9:00-kor nyit a pálya!

A téli sportokat bemutató és játékokat felsorakoztató Snow-day keretein belül megrendezésre kerülő XI. Veszprémi Nyílt Amatőr Sí- és snowboardbajnokság, a II. Várpalotai Nyílt Amatőr Sí- és Snowboardbajnokság, illetve a ShowDown freestyle Magyar Kupafutam.

A Snow-day keretein belül öt téli sport kerül bemutatásra, melyek kipróbálására a szombati napra érvényes bérlettel, vagy a helyszínen 500 Ft-ért megváltható karszalaggal van lehetőség. A versenyekhez való részvételre nevezési díjatkell megváltani.

A lesikló versenyek a 4-es pályán zajlanak 10-től 14 óráig, ezt követően 2 órától a 2-es pályán található FUNparkban zajlik majd Showdown snowboard verseny. A versenyek időszakára a pályák le lesznek zárva, tehát 9:00-tól 14:00-ig a 4-es pálya, 14:00-tól a 2-es pálya.

A rendezvény alkalmából a hétvége mindkét napján 9:00-tól nyit a pálya, ha az időjárási és műszaki körülmények engedik a felvonók már 8:45-kor indulnak, így a leglelkesebbek a friss ratraknyomon karcolhatnak majd.

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!

Megosztás: "Snow-day" a következővel: