feb 11, 5 év telt el

Sok hó, sok pálya, sok felvonó!

Szerencsére igen kedvező időjárási feltételek vannak a hóágyúzáshoz. Tegnap esti zárás óta egészen reggelig 22 hóágyúnk dübörgött, óriási mennyiségű és kifogástalan minőségű porhavat gyártva. A pályákat természetesen ratrakoltuk.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Nyitva van összesen 4811 méter pályánk: 1,  1/b,  1/c,  2,  2/b,  4,  6,  7, T1, T2, T3 valamint Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja. Üzemel az összes sífelvonónk beleértve a négyülésest, ezért várakozni nem kell a lifteknél. Hétköznapokon ráadásul sokkal kevesebben vannak, mint hétvégente.

Az utak jól járhatóak a környéken.

Hasonlóan nagyszerű körülmények várhatóak egész hétre. Az éjjeli komoly fagyoknak hála, végig tudunk hóágyúzni. A víztározókon alig látszik meg a sok hóágyúzás, hiszen a patak is fáradhatatlanul folyik.

Természetesen ezen a héten is megtartjuk szuperkedvezményes éjszakába nyúló síelésünket mindkét alkalommal. Azt se feledjétek, hogy Magyarország egyetlen négyülésese a Szent Sólyom szállít fel Titeket a hegytetőre.

– “Szuperszerdán” este 18:00-tól 22:00-ig fél áron síelhettek a kivilágított pályákon. Szerdától már a 2-es pályánk, valamint a 3-as pályánk felső része is nyitva lesz az esti és éjjeli sízések alatt.

– A szintén kedvezményes pénteki éjjeli sízést a síelők kívánságának megfelelően előrébb hoztuk, miszerint 18:00-tól 22:00-ig 40% kedvezménnyel csúszhattok a kivilágított pályákon.

 

Megosztás: "Sok hó, sok pálya, sok felvonó!" a következővel: