feb 15, 2 év telt el

Sorban állás nélkül lehet síelni! Szép napsütéses időnk lesz!

A hét utolsó napján 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Sorban állás nélkül lehet síelni a Nordica Síarénában, mert üzemel az összes sífelvonónk. A hajnali köd feloszlik, ma is ragyogó, napsütéses időnk lesz.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, mind a három csákányos, és mind a három tanulólift. A teljes felszállító kapacitás 7 350 fő óránként.

Éjjel ratrakoltunk, a pályák reggelre kifagytak. Az 5-ös pálya kivételével az összes pályánk nyitva van, a teljes síelhető pályahossz 6 km. A felület kb 5%-án előfordulnak barnás foltok, a többi 95% viszont nagyon jól síelhető. Friss képek és videók a pályákról facebook oldalunkon találhatók.

Nyitva tart kölcsönzőnk, síiskolánk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk és a gulyáspult Holle Anyó udvarán.

Ha nem tudsz ma eljönni, akkor jövő héten megteheted. Hétköznapokon is üzemel az összes felvonónk, ráadásul hét közben a jegyek is olcsóbbak, mint hétvégén.

Megosztás: "Sorban állás nélkül lehet síelni! Szép napsütéses időnk lesz!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva