feb 15, 2 év telt el

Sorban állás nélkül lehet síelni! Szép napsütéses időnk lesz!

A hét utolsó napján 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Sorban állás nélkül lehet síelni a Nordica Síarénában, mert üzemel az összes sífelvonónk. A hajnali köd feloszlik, ma is ragyogó, napsütéses időnk lesz.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, mind a három csákányos, és mind a három tanulólift. A teljes felszállító kapacitás 7 350 fő óránként.

Éjjel ratrakoltunk, a pályák reggelre kifagytak. Az 5-ös pálya kivételével az összes pályánk nyitva van, a teljes síelhető pályahossz 6 km. A felület kb 5%-án előfordulnak barnás foltok, a többi 95% viszont nagyon jól síelhető. Friss képek és videók a pályákról facebook oldalunkon találhatók.

Nyitva tart kölcsönzőnk, síiskolánk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk és a gulyáspult Holle Anyó udvarán.

Ha nem tudsz ma eljönni, akkor jövő héten megteheted. Hétköznapokon is üzemel az összes felvonónk, ráadásul hét közben a jegyek is olcsóbbak, mint hétvégén.

Megosztás: "Sorban állás nélkül lehet síelni! Szép napsütéses időnk lesz!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva