feb 15, 2 év telt el

Sorban állás nélkül lehet síelni! Szép napsütéses időnk lesz!

A hét utolsó napján 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Sorban állás nélkül lehet síelni a Nordica Síarénában, mert üzemel az összes sífelvonónk. A hajnali köd feloszlik, ma is ragyogó, napsütéses időnk lesz.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, mind a három csákányos, és mind a három tanulólift. A teljes felszállító kapacitás 7 350 fő óránként.

Éjjel ratrakoltunk, a pályák reggelre kifagytak. Az 5-ös pálya kivételével az összes pályánk nyitva van, a teljes síelhető pályahossz 6 km. A felület kb 5%-án előfordulnak barnás foltok, a többi 95% viszont nagyon jól síelhető. Friss képek és videók a pályákról facebook oldalunkon találhatók.

Nyitva tart kölcsönzőnk, síiskolánk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk és a gulyáspult Holle Anyó udvarán.

Ha nem tudsz ma eljönni, akkor jövő héten megteheted. Hétköznapokon is üzemel az összes felvonónk, ráadásul hét közben a jegyek is olcsóbbak, mint hétvégén.

Megosztás: "Sorban állás nélkül lehet síelni! Szép napsütéses időnk lesz!" a következővel:

További Hírek
jan 21, 10 óra telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 20, 1 nap telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva