Szállásfoglalás

Ámos Vendégház- Eplény 5.000.-Ft-tól/fő/éj

Frame right

Fekvése:Az Ámos vendégház a Bakony egyik leglátogatottabb turisztikai központjában Eplényben a Balatontól 25, Veszprémtől 13 és Zirctől mindössze 6 kilométerre található. A vendégház, amely megjelenésében olyan, mint egy romantikus vadászkastély, 3500 négyzetméteres fás-ligetes parkban található, melyet csörgedező kis patak szel át.
Besorolás: Vendégház

Részletek itt

 

Hotel Szarvaskút****-Zirc 11.050.-Ft/ fő/ éj-től, reggelivel masszázzsal

Frame right

Fekvése: Eplénytől kevesebb, mint 10 km-re, a Bakony legnagyobb wellness részlegével, télen is működő kültéri pezsgőfürdővel, masszázs és kozmetikai szolgáltatásokkal, valamint egyedülálló kemencés ételválasztékkal várunk mindenkit, aki szeretne maximálisan kipihenten, testileg és lelkileg is feltöltődve nekivágni másnap is az sípálya jeltőinek.
Besorolás: 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Betekints Wellness és Konferencia Hotel ****- Veszprém 13.950.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel

Frame right

Fekvése: A hotel története a régmúltba nyúlik vissza. A hajdani épületet 1794-ben építették és egészen a kezdetektől a vendéglátást szolgálta.Évszázadokkal később a vendéglátóegység mai tulajdonosa az egykori vendéglő műemléképületét kibővíttette és felújította. Így teljes egészében átalakítva és megújulva 1997-ben nyitotta meg először kapuit a Betekints Hotel és Étterem. Eplénytől 24 km-re található.
Besorolás: 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Forest Hills****- Zirc 9.700.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel

Frame right

Fekvése: A Hotel Forest Hills**** Eplénytől kb. 10 km-re, Bakonybél irányában található. A szálloda egy csodálatos bakonyi panorámával rendelkező dombon, 25 hektáros golfpályával körülvett park közepén helyezkedik el.A komplexum szolgáltatásai példásan ötvözik a sportot és pihenést: tökéletes kikapcsolódás a Bakony kellős közepén. Az aktív és a passzív wellness megvalósítható különböző sportokkal (golf, tenisz, gyaloglás, futás), a majd minden érzékszervre ható és teljes relaxációt nyújtó SPA jellegű kikapcsolódással.
Besorolás : 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Szépalma***-Porva/Zirc 10.500.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel

Frame right

Fekvése:Szépalma a korábbi évszázadokban nemesi birtok volt, ahol lovak és öszvérek tenyésztésével foglalkoztak. Szépalmapuszta (az Esterházy család egykori ménes-birtoka) a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található 9 km-re Zirctől és 17 km-re Eplénytől.
Besorolás: 3 csillagos szálloda

Részletek itt